Den franske Canal+-journalisten Romaine Collet-Gaudin skrev sent lørdag kveld på Twitter at Nabil Fekir kommer til Liverpool søndag. Den franske Lyon-stjernen drar til England med agenten Jean-Pierre Bernes for å sluttføre avtalen til Liverpool. Dersom alt går bra, vil også den medisinske testen gjennomføres.

Liverpool må imidlertid finne seg i at Thomas Lemar ser ut til å gå til Atlético Madrid. AS melder at Monaco-spilleren er nær en overgang til den spanske hovedstadsklubben, og han kan fort bli en solid erstatter for Antoine Griezmann, som kobles til Barcelona.

Express skriver at Gareth Bale utsetter avgjørelsen om han skal si ja til Manchester United. Waliseren ønsker nemlig først å se hvem som blir ny trener i Real Madrid. The Times skriver at Bale kan komme til å koste rundt 850 millioner kroner, og at han vil bli gitt en ukeslønn på nivå med de best betalte i United om en overgang skulle bli realisert.

Manchester Uniteds hovedmål på overgangsmarkedet er PSGs Marco Verratti, skiver Mirror.

Real Madrids kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic har hintet om at han vil bort fra Real Madrid med å si at han ønsker seg mer spilletid, skriver The Sun. Manchester United har tidligere vist interesse for Kovacic.

Selv om det lørdag kom meldinger om at Real Madrid har gitt opp å hente Mauricio Pochettino, skriver The Times i sin søndagsutgave at Tottenham-manageren selv ønsker seg en overgang.

Mirror skriver at Unai Emery vil gjøre Sevillas Steven N'Zonzi til sin første signering som Arsenal-manager. Emery hentet også N'Zonzi til nettopp Sevilla da han var trener der. Navnet til Watfords Abdoulaye Doucouré dukker også opp i ryktespaltene i forbindelse med Arsenal. Det samme gjør Sportings Gelson Martins ifølge Football London.

Gazzette dello Sport skriver at Arsenal, Borussia Dortmund og Marseille kjemper om underskriften til Juventus-stopper Mehdi Benatia.

Daily Star skriver at West Ham er interessert i å hente Jack Wilshere, som står uten Arsenal-kontrakt ved slutten av denne måneden.

Spanske Sport skriver at Luis Enrique likevel kan bli Chelsea-manager etter at forhandlingene nå er gjenopptatt. Chelsea er blitt koblet sterkt til både Laurent Blanc og Fulham-manager Slavisa Jokanovic denne helgen.