Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den nåværende avtalen gikk ut ved inngangen til 1. juni, men Telenor og TV 2 har forhandlet på overtid helt frem til lørdag kveld.

Partene er enige om å gi hverandre nødvendig tid for å lande en endelig distribusjonsavtale for TV 2s kanaler hos Canal Digital.

– Vi er veldig glade for at våre seere fortsatt kan se på TV 2 hos Canal Digital. Denne avtalen vil være svært viktig for både Telenor og TV 2 fremover. Vi har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål, men trenger litt mer tid for å komme helt i mål. Avtalen er dermed ikke ferdig forhandlet. Begge parter har virkelig lagt seg i selen for at seerne ikke skal miste TV 2, og vi har god tro på å lande en avtale, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes. ​

– Jeg opplever at Telenor har tatt hensyn til TV 2s redaksjonelle behov og ikke bare de kommersielle, og det setter vi pris på sier Sandnes.

Telenor og TV 2 har de siste ukene forhandlet om en ny distribusjonsavtale, som fastsetter priser og andre vilkår for hvordan TV 2s kanaler skal tilbys av Canal Digital. Alle som selger TV-pakker, enten det er Telenor-eide Canal Digital, Get, RiksTV eller Altiboks, betaler for rettighetene til å distribuere TV-kanalene.

– Canal Digital og TV 2 er enige om veien videre, og man unngår svarte skjermer, sier Tormod Sandstø, kommunikasjonsdirektør i Canal Digital.