UGJENKJENNELIG: Pirat-kjekkasen skremmer fansen med de siste bildene fra Russland-turen forrige uke
UGJENKJENNELIG: Pirat-kjekkasen skremmer fansen med de siste bildene fra Russland-turen forrige uke Foto: Stella Pictures

bilder gjør fansen bekymret

Johnny Depp (54) er nesten ikke til å kjenne igjen

Superstjernen poserte med fans i Russland, men tilbakemeldingene preges av bekymring.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hollywood-stjerne og superkjekkas Johnny Depp opplever turbulente dager. Tidlig i mai gikk det historier om at han var beruset under en filminnspilling og havnet i krangel med sin egen manager.

I fjor var han i medienes søkelys for å ha sløst bort enorme summer og havnet i pengeproblemer. Det til tross for at han er en av Hollywoods best betalte skuespillere.

Nå skaper 54-åringen overskrifter igjen etter at han og bandet hans The Hollywood Vampires var i Russland for spillejobber forrige uke.

– Ser veldig syk ut

En heldig fan fikk møte Depp under oppholdet i St. Petersburg, og la entusiastisk ut skryte-selfies med ham på Instagram.

Men blant alle «likesene», strømmet det også inn med bekymrede kommentarer fra andre fans som bet seg merke i at Depp ser blek, tynn og sliten ut, ifølge Daily Mail. Flere andre medier verden over har også omtalt saken.

Bilder fra hans besøk i Mayakovsky-museet i Moskva, tidligere i uken utløste lignende reaksjoner, skriver den britiske avisen.

«Du ser veldig tynn ut, er du ok?» Spør en.

Dette er ett av bildene som har fått folk til å reagere. Foto: Skjermdump Instragram
Dette er ett av bildene som har fått folk til å reagere. Foto: Skjermdump Instragram

«Går det bra med deg? Du ser tynn ut. Jeg håper du har det bra», skriver en annen.

«Du ser veldig syk ut», skriver en tredje.

Ugjenkjennelig

Andre skriver at de rett og slett ikke kjenner ham igjen på bildene.

«Dette er ikke mannen som People kåret til verdens mest sexy», twitret én ifølge Hollywood Life.

Slik så Johnny Depp ut for ett år siden. Bildet er tatt 18 mai 2017.
Slik så Johnny Depp ut for ett år siden. Bildet er tatt 18 mai 2017. Foto: Jordan Strauss

Depp er for tiden i en rettslig strid med The Management Group som han hevder har rotet bort og svindlet ham for flere hundre millioner. Depp krever til sammen 25 millioner dollar av sitt tidligere management-firma, noe som tilsvarer i overkant av 210 millioner norske kroner, skriver Deadline.

Samtidig er det blitt kjent at «Pirates of the Carribean»- stjernen har blitt saksøkt av to av sine tidligere livvakter, Eugene Arreola og Miguel Sanchez.

De har fortalt om flere uheldige episoder der de har måttet beskytte filmstjernen mot seg selv. De beskriver det å jobbe for Depp som et «giftig og farlig arbeidsmiljø, skriver The Guardian.