Fotballryktene: – Slik skal Klopp lokke stjernen til Anfield

Mens West Ham er i samtaler med PSG om angriper. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mundo Deportivo skriver at Jürgen Klopp ønsker å møte moren til Ousmane Dembélé i håp om å lokke Barcelona-spilleren til Anfield. Daily Mail skrev fredag at Liverpool skal være villig til å gå med på en leieavtale om Barcelona og Dembélé gir grønt lys. Den meget lovende angriperen scoret ett av målene i Frankrikes 3-1-seier over Italia fredag kveld.

Se Dembélés lekre scoring mot Italia i videovinduet øverst på siden!

Portugisiske Record skriver at Liverpool fremdeles ser på muligheten for å få til en overgang for Anderson Talisca. Roma og Arsenal kobles også til angriperen.

Antoine Griezmann bekrefter overfor Four Four Two at han kommer med en avgjørelse rundt egen fremtid før VM starter om to uker. Atlético Madrid-franskmannen er sterkt koblet til Barcelona.

Agenten til Christian Eriksen, Martin Schoots, bekrefter ifølge London Evening Standard at flere klubber er interesserte i Tottenham-stjernen. Schoots vil likevel ikke gå inn på spesifikke klubber, men det er tidligere kjent at blant andre Barcelona beundrer den danske virtuosen.

Calciomercato skriver at Emre Can omsider er enig med Juventus om en fireårsavtale. Nå gjenstår bare den medisinske testen.

Med Robert Lewandowski på vei bort fra Bayern München har den tyske giganten pekt seg ut Timo Werner som den perfekte erstatteren. RB Leipzig-spissen vil imidlertid bli dyr. Det snakkes om en overgangssum på i underkant av 900 millioner kroner, skriver Bild.

Daily Mail melder at Chelsea ser seg ut Jack Butland som erstatter for Thibaut Courtois, som man ser for seg at kommer til å forlate klubben i sommer. Også Romas brasilianske keeper Alisson er koblet til Chelsea.

Marko Arnautovic er en populær mann. José Mourinho speidet på ham under en landskamp tidligere denne uken, og nå skriver The Sun at også Everton ønsker seg West Ham-profilen.

Sky Sports hevder at West Ham er i samtaler med PSG om muligheten for å hente Javier Pastore.

ESPN skriver at Manchester United ennå ikke har fått noen indikasjon på at Real Madrid ønsker å kvitte seg med Gareth Bale.