NYTT FORHOLD: Amerikansk presse melder om at Jesse Williams dater Taylor Rooks.
NYTT FORHOLD: Amerikansk presse melder om at Jesse Williams dater Taylor Rooks. Foto: Kevin Winter

People: – Grey's-stjernen har fått ny kjæreste

Jesse Williams (36) er ikke singel lenger, sier en kilde til amerikanske People.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jesse Williams, som spiller legen Jackson Avery i dramaserien «Grey's Anatomy», er ikke lenger ledig på markedet. Det bekrefter en kilde overfor blant annet People.

Amerikansk medier skriver at Williams dater sportsankeret Taylor Rooks (26).

De to ble sett sammen på et standup-show i New Jersey i helgen.

I tillegg til jobben hos SportsNet, er Rooks kjent fra Youtube. Der gjør hun det stort med et eget show og podcasten «TimeOut with Taylor Rooks».

Profiler som Dwayne Wade og rapperen Meek Mill har gjestet podcasten hennes.

Hverken Williams eller Rooks har uttalt seg om forholdet enda.

Heftig skilsmisse-drama

I fjor skilte Jesse Williams og ekskona Aryn Drake-Lee lag etter fem års ekteskap. De møttes da Williams var barneskolelærer i New York, og giftet seg i 2012.

.belly man.

Et innlegg delt av jesse Williams (@ijessewilliams)

Kampen om foreldreretten for deres to felles barn Sadie (4) og Maceo (2) ble svært offentlig da media fikk innsyn i eksparets rettsdokumenter.

I Drake-Lees vitnesbyrd sto det blant annet at hun ville nekte Williams å legge ut bilder av barna i sosiale medier grunnet hans store fanskare. Hun hevdet også at skuespilleren hadde brutt rettskontrakten ved å introdusere barna for en ny kjæreste.

«Det er tydelig at Aryn's hensikt er å avvise meg som forelder, kontrollere min tid med barna og ekskludere meg fra alle avgjørelser når det kommer til dem,» sto det i Williams' vitneforklaring.

Han beskylder videre ekskona for å kjefte på han foran barna, og nekte å ta telefonen når han prøver å FaceTime med dem.

I mars ble det kjent at Williams og ekskona fikk delt foreldrerett 50/50, for datteren Sadie (4) og sønnen Maceo (2). Skuespilleren måtte i tillegg betale 160.000 dollar i støtte til ekskona. Det tidligere ekteparet er ikke på talefot lenger.

Utroskapsrykter

Kun tre måneder etter skilsmissedramaet ble det kjent at Williams datet stjerneskuespileren Minka Kelly (37). Da rapporter om utroskap kom ut, gikk de begge ut og avkreftet ryktene.

– Jeg var i et 13 år langt forhold. 13 ekte år. At folk påstår at jeg kastet bort det forholdet er forferdelig. Skilsmissen er det mest hjerteskjærende jeg noen sinne har gått gjennom. Jeg vraket ikke forholdet til en jeg elsket av hele mitt hjerte, på grunn av en «søt jente,» sa Williams i rapperen Jay-Z sin kortfilm «Footnotes for 4:44».

Han og Kelly gikk fra hverandre i januar etter flere måneder sammen.