Liverpools tabbekeeper fikk tilbud fra nivå tre-klubb i Italia

Keeper Loris Karius' framtid i Liverpool kan være høyst usikker etter fadesene i mesterligafinalen. Nå har italienske Rimini på nivå tre et tilbud til ham.

MARERITT: Liverpools sisteskanse Loris Karius tabbet seg ut to ganger i finalen mot Real Madrid. Foto: Paul Ellis
MARERITT: Liverpools sisteskanse Loris Karius tabbet seg ut to ganger i finalen mot Real Madrid. Foto: Paul Ellis

Rimini, som nylig rykket opp til Lega Pro, har tilbudt den 24 år gamle tyskeren en ettårskontrakt.

Karius gjorde to store tabber da Real Madrid slo Liverpool med 3-1 i lørdagens mesterligafinale i Kiev. For å gi den tyske målvakten selvtilliten tilbake, ønsker Rimini ham mer enn velkommen til ett år i Italia.

I et åpent brev gjengitt på klubbens hjemmeside inviterer klubbpresident Giorgio Grassi ham et besøk til feriebyen på Italias adriaterhavskyst med muligheter om en leieavtale.

– Den 22. juni blir Loris Karius 25 år. Jeg vil gjerne være vertskap for den tyske målvakten i noen få dager i Rimini. En by som tidligere har vært mye besøkt av hans landsmenn. Jeg vil gjerne hjelpe Loris til å bli et fantastisk eksempel for alle innen fotballen og ellers i livet – å vise at man kan falle og komme tilbake på beina.

– Jeg vil gjerne tilby ham en gave på hans fødselsdag. En ett år lang avtale med Rimini, den ideelle klubb å få fornyet selvtillit og ro i, skriver Grassi.

(©NTB)