SINGEL: Helene Olafsen og samboeren har gått hver til sitt.
SINGEL: Helene Olafsen og samboeren har gått hver til sitt. Foto: Daniel Sannum Lauten / TV 2

Helene Olafsen (28) har blitt singel

TV 2-profilen Helene Olafsen og kjæresten skilles som gode venner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helene Olafsen og kjæresten Johan Salveson (30) har gått hver til sitt, det bekrefter 28-åringen overfor TV 2.

Paret møttes på Bali i 2012, og Olafsen opplyser om at det ikke var et dramatisk brudd.

– Vi skilles som gode venner som ønsker hverandre alt godt, og utover dette har jeg ingen flere kommentarer, sier den ferske programlederen.

Programlederdebut

Forrige måned kom nyheten om at Olafsen og Stian Blipp tar over fredagsunderholdningen på TV 2 som programledere for Senkveld.

Allerede søndag 3. juni skal den tidligere snowboardproffen få sin programlederdebut på TV 2 i veldedighetssendingen «Håndballjentene gir tilbake», sammen med Anders Hoff.

– Jeg er med i mange spennende planleggingsfaser i TV 2 for tiden, men jeg kjenner at det skal bli veldig gøy med match day, bokstavelig talt! Det er stas å få lede en viktig sending som dette, og jeg er veldig glad for å gjøre det sammen med Anders, sa 28-åringen nylig til TV 2.

Ettertraktet

Det ble i mars avslørt at Skal vi danse-vinneren hadde signert en lengre avtale med TV 2. Olafsen vil bli en sentral profil for kanalen fremover, og skal jobbe med både sport- og underholdningsprogrammer.

Ifølge sportsredaktør Vegard Jansen Hagen var det flere kanaler som var interessert i stjerneskuddet.

– TV 2 skal ha de største profilene på skjermen, og de blir ikke mer ettertraktet i 2018 enn Helene Olafsen. Det var stjerneskuddet alle kanaler ville ha, og vi er utrolig glad for at hun valgte TV 2 i knivskarp konkurranse, sa Jansen Hagen i en pressemelding.

Olafsen har tidligere jobbet for NRK, hvor hun ledet «Idrettsgallaen», og Discovery, hvor hun var en del av vinter-OL-teamet i Sør-Korea. Hun har også vært en del av «Spårtsklubben» på VGTV.