Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SISTE: VG får av sjef for selskapet Dramacorp-Pampas Studios, som er hovedprodusent for TV-serien, bekreftet at de tar en pause i innspillingen.

– Vårt primære fokus er at Jakob skal bli helt frisk så snart som mulig. Vi har tatt en pause og jobber akkurat nå med å finne en ny plan for hvordan vi skal gjenoppta innspillingen, sier Patrik Nebout til avisen.

Forrige uke meldte VG at skuespilleren Jakob Oftebro ble alvorlig brannskadet etter en ulykke under innspillingen av TV-serien «Hamilton», der nordmannen spiller hovedrollen.

Oftebro ble fraktet til sykehuset i Stockholm etter å ha fått alvorlige brannskader i forbindelse med at det ble brukt såkalte molotovcocktails.

Ulykken skjedde lørdag 19. mai da det ble spilt inn en scene mellom politi og demonstranter i Sverige.

– Det kunne gått mye verre

Mandag la skuespilleren selv ut et bilde på Instagram der han takker for støtten.

«Tusen tusen tusen takk for all støtte og kjærlighet jeg har fått fra familie, leger, fans, kolleger og venner. Det er uvurderlig. Jeg leges bra og forhåpentligvis blir jeg helt god igjen. Jeg har tross alt vært heldig, det kunne gått mye verre. Håper bransjen og alle kan lære av dette. Vi er sårbare og må ta vare på hverandre. Alle sammen. Kos dere i sola og pass på hinanden (for meg).»

Sterkt preget

– Vi vet ennå ikke utfallet av skaden. Men tilstanden hans er alvorlig. Og så er det viktig for oss å påpeke at Jakob ikke har noen skyld i dette, sa Jakob Oftebros manager, Anne Lindberg, til VG etter ulykken.

Pappa Nils OIe Oftebro er sterkt preget av nyheten, og skrev i forrige uke til avisen:

– Jeg har egentlig ikke så mye å si. Eller du skjønner jo hva jeg føler og håper. Så det virker nesten unødig å sette ord på det. Alt blir så virkelig når det brettes ut i avisen. Av og til er ord helt unødvendige, skriver Nils Ole Oftebro.

Politiet har startet etterforskning av hendelsen.