Den yngste Kardashian-søsteren, Khloé, er lei av bedrevitere.
Den yngste Kardashian-søsteren, Khloé, er lei av bedrevitere. Foto: Evan Agostini

Khloé Kardashian slår tilbake mot egne fans

Reality-stjernen slår tilbake mot fans som gir henne råd etter utroskapsskandalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er litt over en måned siden reality-stjernen Khloé Kardashian (33) og kjæresten Tristan Thompson (27) plutselig sto i sentrum av en utroskapsskandale.

Nå uttaler Kardashian seg offentlig for første gang i en tirade på Twitter, der hun slår tilbake mot fans som råder henne til å forlate kjæresten.

– Folk bruker for mye tid til å finne noen de kan skylde på og dømme for at de ikke er sånn som dem selv. Folk er så opptatte av andres liv i disse dager, skriver hun søndag kveld.

– De elsker å gi råd, men lever ikke etter dem selv. De fleste av de som gir råd har ingen forutsetning for å gjøre det. Fokuser på deres egne liv. Jeg sikker på at dere har problemer som trenger oppmerksomhet. Det har vi alle, fortsetter hun.

Fortsatt samboere

Det var i begynnelsen av april at kjendisnettstedet TMZ publiserte en video av Thompson i het flørt med tre kvinner på en båt.

10. april publiserte Daily Mail en video av han med ny kvinne utenfor et hotell i New York. Det hevdes at videoen var fire dager gammel. Kardashian, som var høygravid på denne tiden, ble hastet til sykehuset et par dager etter at videoene kom ut. 12.april fødte hun parets felles datter True.

I kjølvannet av utroskapsskandalen ble Thompson, som til vanlig spiller på NBA-laget «Cleveland Cavaliers», buet av banen og senere benket. Han ble også bombardert med hatkommentarer og trusler fra illsinte Kardashian-fans som håpet Khloé skulle forlate han.

Mommy’s Little Love

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Mye tyder imidlertid på at de to fortsatt er sammen. Kardashian har delt visdomsord om kjærlighet og tilgivelse de siste ukene. Den tidligere Los Angeles-baserte tvstjernen, bor også hos Thompson i Ohio.

– Vi heier på Khloé

Kort tid etter at Thompsons utroskap ble kjent, gjestet Khloés storesøster Kim Kardashian-West «The Ellen DeGeneres Show». Der uttalte hun seg om skandalen.

– Jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Det er bare sykt! Vi heier på Khloé. Hun er sterk og hun gjør sitt aller beste. Hele situasjonen er trist, sa hun.

Senere oppdaget oppmerksomme fans at Kim hadde sluttet å følge Thompson på Instagram. Ifølge henne selv var ikke det frivilig.

I et intervju med talkshow-stjernene Kelly Ripa og Ryan Seacrest påstår hun at Thompson blokkerte henne.

– Sist jeg uttalte meg om utroskapsskandalen ble jeg blokkert på sosiale medier. Og ikke av Khloé. Nei, nei, nei, sa hun.