Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Solskjær har vært på besøk i Malmö, skriver Aftonbladet. Ifølge avisen har nordmannen vært på stadion og hatt møter med MFF-ledelsen. Den sportslige ledelsen skal dessuten ha hatt møter med deler av spillergruppen der Solskjærs navn har vært diskutert. Samtidig er ingenting er avklart i den svenske klubbens trenerjakt.

– Har ikke tatt kontakt

Molde har tidligere sagt at det er ukjent for dem at Malmö skal være interessert i Solskjærs tjenester.

Malmös sportssjef Daniel Andersson har midlertidig tatt over treneransvaret etter at Magnus Pehrsson fikk sparken etter den svake serieåpningen.

Malmö er regjerende seriemester i Allsvenskan, men Molde-ledelsen hevder de ikke har hørt noe fra den svenske klubben.

– Malmö har ikke tatt kontakt, sier Neerland til Nettavisen.

Solskjær og Molde fikk en glimrende start på Eliteserien denne sesongen, men etter å ha blitt banket av Rosenborg på Lerkendal har laget fra rosenes by slitt.

– Vi jobber sammen

Molde ligger nå på 8. plass i Eliteserien, etter fire tap, to uavgjort og to seire på sine åtte siste kamper.

Solskjær er inne i sin andre periode som Molde-trener. I løpet av den første perioden, fra 2011 til januar 2014, vant han Eliteserien to ganger og cupen en gang.

Deretter fulgte et svært mislykket opphold som Cardiff-manager, før han overtok Molde igjen i oktober 2015. Det har foreløpig ikke blitt noen flere trofeer siden returen.

Og Molde har ikke noen planer om å kvitte seg med manageren på tross av en skuffende vårsesong.

– Vi har kontrakt med Ole Gunnar og vi jobber sammen om dette prosjektet, sier Neerland til Nettavisen.

– Det er riktig at det har vært en svak mai-måned av oss. Vi forsøker å komme oss ut av det. Det gjør vi sammen ved hjelp av gode samtaler med Ole Gunnar og flere. Vi fortsetter som før, sier han.

(©NTB)