ENIGE: TV 2-sjef Olav T. Sandnes er fornøyd med å ha kommet langt i arbeidet med en ny avtale med Telenor.
ENIGE: TV 2-sjef Olav T. Sandnes er fornøyd med å ha kommet langt i arbeidet med en ny avtale med Telenor. Foto: Eivind Senneset / Tv 2

Forhandlingene mellom TV 2 og Telenor: Partene har kommet langt

Telenor og TV 2 har forhandlet på overtid, og har nå kommet langt i arbeidet med å finne ny avtale. Canal Digitals-kunder, nesten en million husstander, får dermed gleden av å se kveldens landskamp mellom Island og Norge på TV 2.

Partene er enige om å gi hverandre nødvendig tid for å lande en endelig distribusjonsavtale for TV 2s kanaler hos Canal Digital.

– Vi er veldig glade for at våre seere fortsatt kan se på TV 2 hos Canal Digital. Denne avtalen vil være svært viktig for både Telenor og TV 2 fremover. Vi har klart å bli enige i flere vesentlige spørsmål, men trenger litt mer tid for å komme helt i mål. Avtalen er dermed ikke ferdig forhandlet. Begge parter har virkelig lagt seg i selen for at seerne ikke skal miste TV 2, og vi har god tro på å lande en avtale, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

Telenor og TV 2 har de siste ukene forhandlet om en ny distribusjonsavtale, som fastsetter priser og andre vilkår for hvordan TV 2s kanaler skal tilbys av Canal Digital. Alle som selger TV-pakker, enten det er Telenor-eide Canal Digital, Get, RiksTV eller Altiboks, betaler for rettighetene til å distribuere TV-kanalene.

Spørsmål og svar

– Hva betyr det at dere har gitt hverandre nødvendig tid?

– Vi har god tro på at vi skal komme til enighet om en avtale, men alt er ennå ikke på plass. Nå skal vi bruke den tiden som trengs på å komme til enighet om det som gjenstår.

– Kan vi fortsatt miste tilgangen til TV 2s kanaler?

– Avtalen er ennå ikke ferdig forhandlet, men begge parter har lagt seg i selen, og vi håper å lande dette uten at seerne rammes.

– Hvor får vi mer informasjon om avtalen mellom Telenor og TV 2?

– Vi svarer løpende på spørsmål på Facebook og vil fortsatt oppdatere denne siden inntil en ny avtale er signert.

Har du spørsmål og ønsker å komme i kontakt med oss, gjør dette via vår Facebook-side.

TV 2 Sumo: Hvilke skjermer ser jeg TV 2 Sumo på?