Jennifer Garner har ønsket en maurkoloni velkommen til familien.
Jennifer Garner har ønsket en maurkoloni velkommen til familien. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Superstjernen har maur som kjæledyr

Viste frem de nye familiemedlemmene på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stjerneskuespilleren Jennifer Garner (46) har gått til innkjøp av noen nye familiemedlemmer av den spesielle sorten.

Tirsdag delte hun en video av en maurkoloni i bur med bildeteksten «nye kjæledyr» på bildedelingstjenesten Instagram.

De flittige insektene erstatter kyllingen Regina George, som Garner tok farvel med i april. Hun døde av naturlige årsaker, og var oppkalt etter Rachel McAdams ikoniske karakter i kultklassikeren «Mean Girls».

Skjermdump fra Instagram.
Skjermdump fra Instagram.

– Nyt denne hyllesten til kyllingen Regina George som gikk bort av naturlige årsaker, skrev skuespilleren på Instagram etter dødsfallet. Vedlagt var en videokollasj av de to.

Kinoaktuell

Garner er kjent for filmer som «13 snart 30» og stjernespekkede «Valentines Day».

For tiden er hun aktuell i storsatsingen «Love, Simon». Filmen, som følger historien til en ung homofil mann på high school, har Norgespremiere i begynnelsen av juni.

Stjerneskuddet Nick Robinson (22), kjent fra blant annet «Jurassic World», spiller hovedrollen Simon. Garner spiller hans støttende mor.

– Endelig! Endelig en storfilm med en ung homofil mann i hovedrollen. Jeg elsker at filmen normaliserer hans erfaring, og ikke gjør det til en sensasjon at han er forelsket i andre menn. Det har vært viktig for meg å være en del av, sa Garner i et intervju med den Michigan-baserte tidsskriften Pridesource.

Viste seg sammen etter bruddet

Nylig skapte Garner og eksmannen, Ben Affleck (45) kjent fra «Batman» og «Armageddon», overskrifter da de viste seg sammen for første gang etter skilsmissen i fjor.

De to har barna Violet (12), Ben (6) og Seraphina (9) sammen, og det var sistnevntes fotballkamp i Los Angeles de var tilskuere til mandag.

Det har tatt lang tid for skuespillerne å komme på talefot. Paret søkte om skilsmisse allerede i 2015, etter at det ble kjent at Affleck hadde hatt en affære med parets barnepasser, Christine Ouzounian (31).