IKKE SINGEL: Katy Perry røpte at hun ikke er singel lenger.
IKKE SINGEL: Katy Perry røpte at hun ikke er singel lenger. Foto: Danny Moloshok / Reuters

Katy Perry (33) letter på sløret: – Jeg er ikke singel

Nå svirrer romanseryktene rundt artisten Katy Perry og skuespiller Orlando Bloom (41) – igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under finalen av American Idol tirsdag kveld amerikansk tid, annonserte popstjernen Katy Perry (33) at hun ikke er singel lenger. Det melder kjendisnettstedet People.

33-åringen røpte sivilstatusen da hun på spøkefullt vis erklærte sin kjærlighet til en av kveldens gjester, «The Bachelorette»-stjernen Becca Kufrin.

– Kan jeg være med og konkurrere om din gunst?, sa Perry humoristisk til Kufrin, samtidig som hun satte seg ned på kne og kysset hånden hennes.

– Ja, jeg skal gi deg alle rosene mine, responderte Kufrin.

– Jeg er ikke singel, men jeg liker deg likevel, avsluttet Perry.

Sammen igjen?

Erklæringen har fått sladderpressens tastaturer til å gå varme. Nå spekuleres det nemlig i om sangeren og skuespiller Orlando Bloom har funnet sammen igjen.

Superparet gikk hvert til sitt i februar i fjor etter et ti måneder langt forhold. Fansen begynte å ane ugler i mosen da Perry og Bloom ikke kom sammen til Vanity Fairs Oscar-fest. Dermed gikk stjernenes management ut med en offisiell melding om bruddet.

– Før de falske ryktene begynner å spre seg og blir usaklige kan vi bekrefte at Orlando og Katy går fra hverandre med kjærlighet og respekt, opplyste de den gang.

I ROMA: Katy Perry og Orlando Bloom hilser på Pave Francis. Foto: Stella Pictures
I ROMA: Katy Perry og Orlando Bloom hilser på Pave Francis. Foto: Stella Pictures

Men i det siste har de angivelig tilbragt mye tid sammen. Ifølge People, reiste de nylig sammen til Roma og møtte Pave Francis.

– Bemerkelsesverdig

People drar dessuten også frem et intervju Bloom gjorde med The Times i april. Her forteller hva han følte for Perry da de var sammen.

– Hun er et bemerkelsesverdig menneske, sa Bloom til bladet.

Allerede i fjor høst ante Perrybloom-fansen nytt håp, da stjernene ble sett sammen på en Ed Sheeran-konsert i Los Angeles. Dette bare måneder etter bruddet.