BLIR FORELDRE: Stian Blipp under Gullruten i Grieghallen i mai.
BLIR FORELDRE: Stian Blipp under Gullruten i Grieghallen i mai. Foto: Åserud, Lise

Mini-Blipp på vei

De gode nyhetene står i kø for Stian Blipp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I helgen ga Stian Blipp og Jamina Iversen hverandre sitt «JA», da de giftet seg i vakre Domkirkeoden på Hamar.

Og kun to dager etter vielsen røper det nygifte paret på Instagram at de ikke bare blir de to framover, men tre. For nå skal de nemlig bli foreldre for første gang.

«I helgen feiret vi at det var oss to for alltid. Nå kan vi meddele at det faktisk er VI 3 for alltid. Rett før jul så kommer det en liten mini-blipp....eller en Jamini. 2018. For et utrolig år på alle måter. Gleder meg som en hund til å bli daddy», skriver Blipp i sitt innlegg.

Iversen har også delt babynyheten på sin Instagram-konto.

«I det siste har det virkelig kriblet i magen...på flere måter ❤️ Magen er fremdeles full av sommerfugler, men jeg kan nå røpe at de har selskap av en liten baby der nede. Herregud som vi gleder oss», skriver Jamina Iversen.

Også forlovelsen ble offentliggjort på Instagram da Stian Blipp i oktober gikk ned på knær i en park på Grünerløkka i Oslo.

Stian Blipp og Jamina Iversen har vært kjærester siden høsten 2013.

Med baby og kone går det mot et travelt år for Blipp, som også takket ja til å være arvtaker for Thomas og Harald på fredagskveldene. Sammen med Helene Olafsen skal de overta for Senkveld som TV 2s store flaggskip på fredagene.