Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da Juventus-stjernene feiret deres sjuende strake serietittel i Torinos gater i helgen, filmet blant andre Douglas Costa begivenhetene.

På brasilianerens Instagram-story dukket det plutselig opp et bilde der en Juventus-supporter holder oppe en pappkiste med Napoli-stjerne Lorenzo Insignes navn på.

– Vi er virkelig opprørte etter den fornærmende holdningen fra visse Juventus-spillere i dag. Det er alvorlige hilsener, som rammer verdigheten for et folk og en napolitaner som Insigne. Det er uakseptabelt, freser Napoli via deres offisielle Twitter-konto, ifølge danske Ekstrabladets oversettelse.

Costa, som er en del av Brasils VM-tropp, har i ettertid slettet videoen.

Denne sesongen har Napoli og Juventus kjempet til sist slutt om Serie A-tittelen. Underveis i sesongen provoserte Insigne, ifølge Ekstrabladet, da han påpekte Juventus' manglende evne til å vinne finaler – et stikk til rivalen som har tapt to av de tre siste Champions League-finalene.

Da Napoli slo Juventus i april, tente de for alvor håpet om å snyte den gamle dame for tittelen. Napolitanerne tapte imidlertid den neste kampen 0-3 for Fiorentina, som gjorde at Juventus igjen fikk en komfortabel ledelse i teten.

Til slutt var 91 poeng ikke nok for Napoli, som endte fire poeng bak den suverene rivalen.