Willian plasserte trofé-emojier over manager Antonio Conte. Mange tolker det som et tegn på misnøye med manageren.
Willian plasserte trofé-emojier over manager Antonio Conte. Mange tolker det som et tegn på misnøye med manageren.

Fotballryktene: Willian-bildet som setter fyr på spekulasjonene

Mens Jamie Vardy er ønsket av spansk toppklubb. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelseas Willian (29) er linket til Manchester United. I tillegg er det sterke rykter om at det er dårlig stemning mellom brasilianeren og Chelsea-manager Antonio Conte. Willian fikk ikke starte FA-cupfinalen. Etterpå la han ut et bilde på instagram-storyen sin der Conte var fjernet med tre trofé-emojier – noe flere har tolket i verste mening.

Tidligere i uken kom Willian, som skal ha forlatt feiringen etter cuptriumfen lørdag tidlig, med flere hint.

– Oh, boy! Vil du virkelig at jeg skal fortelle deg det? La meg spare det til neste intervju, sa han til ESPN på spørsmål om hans forhold til Conte.

Express siterer franske Canal+ som hevder at Liverpool er i ferd med å signere Lyons stjernespiller Nabil Fekir. TV-kanalen sier at overgangen er 99 prosent ferdig. Fekir spilte trolig sin siste kamp for Lyon lørdag kveld da han var med på å sikre Champions League-spill for klubben mot Nice. Like før slutt ble Fekir byttet ut og hele stadionet reiste seg for å applaudere den VM-uttatte 24-åringen av gresset for siste gang. Angivelig må Liverpool ut med rundt 660 millioner kroner.

Sky Sports skriver at også Anderson Talisca er på vei til Liverpool. Besiktas-trener Senol Gunes har uttalt at angriperen er enig med en klubb som er rival til klubben som Cenk Tosun, Everton-spissen, spiller for. Også Manchester United blir koblet til Talisca.

L'Equipe skriver at Jack Wilshere kan være på vei til PSG når kontrakten med Arsenal går ut til sommeren.

Mirror skriver at Chelsea angivelig vurderer å gjøre et forsøk på å hente Manchester Uniteds Anthony Martial.

Marouane Fellaini virker å være ferdig i Manchester United. Mirror skriver at belgieren, som er på utgående kontrakt, har flyttet ut av huset sitt utenfor Manchester.

Noe overraskende kommer Diego Simeone til å prøve å hente Leicesters Jamie Vardy til Atlético Madrid som erstatter dersom Antoine Griezmann forsvinner, skriver Mirror.

Telegraph skriver at Tottenham-ledelsen har hatt positive samtaler med manager Mauricio Pochettino om en forlengelse. Chelsea skal være innstilt på at deres interesse i argentineren ikke vil gi resultater.

Daily Mail hevder at Tottenham er svært nær å komme til enighet med Barcelona-talent Riqui Puig. Den 18-årige playmakeren skal ha takket nei til et kontraktstilbud fra katalanerne.

Newcastle Chronicle skriver at Zenit har Rafael Benitez i kikkerten.

Everton ser for seg å annonsere Marco Silva som klubbens nye manager tidlig neste uke, ifølge Daily Mail.