Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United tapte 0-1 mot Chelsea i FA-cupfinalen, og dermed ble det ingen titler på Englands mestvinnende fotballklubb denne sesongen.

Se høydepunkter fra kampen i Sportsnyhetene øverst!

Rio Ferdinand og Paul Scholes, som begge har vunnet flere titler med Manchester United, mener Alexis Sánchez må ta mye av skylden for at det ble tap mot Chelsea.

– De manglet kvaliteten i avslutningsfasen. Det var skremmende å se hvor mange ganger Sánchez ga vekk ballen på motsatt banehalvdel. Han er en god spiller, men han har ikke vist det for Manchester United enda, slo Paul Scholes fast i BT Sport studio, ifølge The Daily Mirror.

GAMLE UNITED-HELTER: Paul Scholes og Rio Ferdinand
GAMLE UNITED-HELTER: Paul Scholes og Rio Ferdinand Foto: Martin Rickett

– Ufattelig at Sánchez ikke ble byttet ut
Scholes var svært kritisk til at Sánchez ikke ble byttet ut i finalen.

– Josés bytter, da han tok ut Rashford og Lingard da begge var i ferd med å virkelig påvirke kampen, var feil. Jesse skaffet seg rom mellom midtbanen og Chelseas forsvarsfirer. Rashford ble byttet ut rett etter at han kom til en stor sjanse, mente den tidligere Manchester United-spilleren.

Og slo fast:

– Ofte er det lett å bytte ut to lokale spillere for treneren, men for meg er det ufattelig at Sánchez kunne bli værende på banen mens de to ikke fikk fortsette, sa Scholes.

Får full støtte
Rio Ferdinand støttet sin tidligere lagkamerat fullt ut.

– Jeg er helt enig. Sánchez spilte ikke bra, han påvirket ikke kampen og virket ikke å være god fysisk eller i form. Manageren får betalt for å ta avgjørelser med tanke på bytter og lignende, men i dag mener jeg at han ikke tok de riktige, konkluderte den tidligere Manchester United-stopperen.