SKUFFET: Erlend Elias Bragstad ble skuffet da helsa hindret ham fra å være i TV 2 studios under lørdagens store bryllup.
SKUFFET: Erlend Elias Bragstad ble skuffet da helsa hindret ham fra å være i TV 2 studios under lørdagens store bryllup. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix

Skulle delta på TV 2s bryllupssending – måtte på legevakten

Erlend Elias Bragstad skulle tilbringe dagen i TV 2s studio som stylistekspert under lørdagens bryllup. I stedet havnet han på legevakten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg ble kjempelei meg. Jeg er jo rojalist, og synes det er så vakkert med bryllup, sier Erlend Elias til TV 2 lørdag kveld.

Han skulle i dag ha sittet i TV 2s studio under lørdagens bryllup mellom Harry og Meghan Markle. Stylisten skulle være en del av panelet sammen med blant andre Kjell Arne Totland og Marianne Jemtegård for å kommentere brudens kjole og kjendisenes antrekk.

– Som stylist er jo dette vanvittig spennende med tanke på gjestelisten, sier han.

Men i stedet for studio ble det legevakt på Erlend Elias lørdag, der han fikk påvist øre- og halsbetennelse.

– Jeg våknet opp i dårlig form 18. mai og hanglet en stund. Jeg tenkte at jeg skulle bli bedre til i dag, men endte med å dra på legevakten da jeg ikke ble det. Kombinert med pollenallergi og relativt nyoperert nese så var ikke det så kjekt, sier han.

Men selv om han aldri kom seg i studio i dag, har han likevel fått med seg bryllupet og gjort seg opp noen meninger.

TV 2s kongehusekspert Kjell Arne Totland var mektig imponert over kjolen til Markle, og ga den terningkast 6+. Men Erlend Elias var ikke like imponert.

– Jeg skulle ønske at kjolen var litt mer glamorøs. Den var litt enkel, her er det jo en Hollywood-skuespillerinne som skal bli prinsesse Jeg hadde håpet på noe mer minnerikt, sier han.

– Den var for all del ikke stygg. Den var enkel, stilren og vakker. Men jeg hadde håpet på noe mer «breathtaking».