Hilary Duff er aktuell i serien «Younger» på TV 2 Sumo.
Hilary Duff er aktuell i serien «Younger» på TV 2 Sumo. Foto: Charles Sykes/Invision/AP

I bitter nabostrid – navnga naboen i Instagram-video

Stjerneskuespilleren fikk nok – hang ut naboen på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Hilary Duff (30) har tatt krangelen med naboen til et nytt nivå. Onsdag publiserte hun videoer, eller såkalte «stories» på Instagram-kontoen sin der hun klager om han til sine ni millioner følgere.

– Naboen min røyker sigaretter og hasj hver dag. Leiligheten min stinker, sier hun.

«Younger»-stjernen henvender seg også direkte til mannen som bor vegg i vegg med henne og sønnen Luca (6).

– Ha respekt for dine naboer som har jobbet hardt for å bo i den bygningen. Ikke vær en drittsekk. Og kast søppelet ditt der det skal, fortsetter hun før hun navngir mannen.

Utløste politiutrykning

Onsdag rykket politiet ut til stjernens leilighetskompleks i New York etter at naboen hadde varslet om at Duffs kjæreste, Matt Koma (30), slo ham i ansiktet under en krangel.

Politiet har bekreftet at de var på stedet, men meldte om at det ikke var noen synlige skader på offeret. Senere kom det frem at naboen hadde dyttet Koma i det han hevder var selvforsvar.

– Jeg prøvde å unngå han først, men han slo meg i hodet, så jeg dyttet han ut av leiligheten. Jeg overfalt han ikke, uttalte naboen til nettstedet Page Six.

Møtet med politiet skal ha trigget «Instagram-tiraden» til Duff, som i tillegg hadde kommet hjem etter en 15 timer lang arbeidsdag.

– Skremmende

I tillegg til å røyke uanstendig, blir mannen anklaget for å spille høy musikk og kaste møbler veggimellom når han krangler med kjæresten.

Skjermdump fra Instagram.
Skjermdump fra Instagram.

– Hilary og hennes lille sønn har levd med bråk, søppel i gangen og kraftig røyklukt i flere måneder nå. Hun har prøvd å løse situasjonen på en hyggelig måte, uten at det ble noe bedre. Som alle mødre vet, er det viktigste i verden å beskytte barna sine, og det er hennes eneste mål, uttalte en representant av skuespilleren onsdag.

Duff selv beskriver situasjonen som skremmende på sin egen Instagram-konto.

Ifølge E! News har flere naboer rapportert mannen til utleieren uten hell. Nå kommer de med støtteerklæringer til skuespilleren.

– Jeg støtter Hilary Duff. Vi deler den samme egoistiske naboen. En gang kom politiet til bygningen vår etter bråk fra leiligheten hans. Det viste seg å være røff sex (som ødela møbler). Det hørtes mer ut som et mord, skriver naboen Shelley Ross på Twitter.