FEILSTAVET: Johanna Sandströms tatovering av navnene til barna ble ikke som planlagt. Heldigvis klarte hun å komme på en løsning.
FEILSTAVET: Johanna Sandströms tatovering av navnene til barna ble ikke som planlagt. Heldigvis klarte hun å komme på en løsning. Foto: Privat

Sverige:

Tatoverte sønnens navn feil – da fikk moren en god idé

Da Johanna Sandström skulle tatovere sønnens navn på armen sin, klarte tatovøren å skrive feil navn. Men Johanna visste råd.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Svenske Johanna Sandström ble knust da hun så hva tatovøren i Kyrkhult hadde tatovert på armen hennes.

Hun ville ha navnene til barna Nova og Kevin foreviget i blekk, men isteden ble det Nova og Kelvin som stod skrevet da tatoveringen var ferdig, skriver Independent.

Det var den svenske lokalavisen Blekinge Läns Tidning som først omtalte den uheldige tatoveringen.

– Trodde jeg skulle besvime

Det var først da Johanna kom hjem at hun oppdaget at hun hadde fått en L mer enn hun hadde ønsket seg. Da kom tårene.

– Hjertet mitt stoppet, og jeg trodde jeg skulle besvime, sier Johanna til den svenske avisen.

– Jeg sa jeg ønsket meg navnene til barna mine på kroppen, så jeg ga navnene til tatovøren. Han laget designet og spurte ikke noe om staving, så jeg tenkte ikke noe mer på det.

Da hun oppdaget feilen, dro hun tilbake til tatoveringsstudioet for å høre om det var mulig å fikse. Der fikk hun beskjed om at det ikke var noe tatovøren kunne gjøre, annet enn å gi henne pengene tilbake.

Endret ikke tatoveringen, men...

Johanna fikk også beskjed om at det ville kreve mange behandlinger å fjerne tatoveringen. Det var da Johanna fikk ideen som ville løse problemet umiddelbart.

Johanna valgte å la tatoveringen være som den var, og heller endre navnet på sønnen.

Dermed fikk to år gamle Kevin et nytt navn, nemlig Kelvin.

– Jeg hadde aldri hørt navnet Kelvin før. Det er ingen som kaller sønnen sin for Kelvin. Da jeg tenkte mer og mer på det, innså jeg at ikke er noen andre som heter det. Det er unikt. Nå synes vi det er bedre enn Kevin, sier Johanna.

Moren forteller at Kelvin selv ikke tenkte så mye over navnebyttet. Selv om hun er svært fornøyd med utfallet av Kelvin-tatoveringen, har hun ikke lyst til å oppleve noe lignende igjen.

Derfor skal hun sjekke «10.000» ganger når hun skal tatovere navnet til hennes tredje barn, Freja.