FLOPPET: Matteo Darmian.
FLOPPET: Matteo Darmian. Foto: Fabrice Coffrini

Fotballryktene:

– Mourinho sender av gårde flopp – får stjernespiller i retur

Mens Rafael Benítez er en het mann på managermarkedet. Dette er torsdagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gianluigi Buffon kunngjorde torsdag at han forlater Juventus etter 17 år i klubben, og avslørte at han har flere fristende tilbud.

Den italienske TV-stasjonen Premium Sport melder, ifølge Mirror, at Liverpool ønsker å hente keeperlegenden som en konkurrent til Loris Karius.

Mirror konkluderer at dette gir ytterligere vind i seilene med tanke på spekulasjonene på en sjokkovergang til Merseyside.

Matteo Darmian har alt annet enn bergtatt hjemmepublikum på Old Trafford siden overgangen fra Torino.

Nå ønsker José Mourinho å sende backen tilbake til den italienske byen, men til rival Juventus som en del av overgangen for Alex Sandro.

Skulle Manchester United få det som de vil, må de også ut med om lag 450 millioner kroner. Det hevder italienske Le Stampa.

Men Manchester United nøyer seg ikke der. De vil også ha forsterke høyrebacken, og ønsker å kjøpe Atlético Madrids Sime Vrsaljko for 300 millioner kroner, ifølge Daily Mail.

Til tider har det vært kaos i Arsenal-forsvaret denne sesongen. Nå håper de at løsningen på problemet heter Sokratis Papastathopoulos. Borussia Dortmund-stopperen kommer til å koste dem i underkant av 200 millioner kroner, skriver Daily Mail.

I tillegg er «The Gunners» interesserte i West Bromwich-stopper Jonny Evans. Han er på billigsalg etter nedrykket, og kan hentes for så lite som 30 millioner kroner, melder Mirror.

Onsdag skilte West Ham lag med David Moyes. De ønsker å erstatte ham med Rafael Benítez, mens Shaktar Donetsk-manager Paulo Fonseca er et alternativ skulle de ikke lykkes i å overbevise spanjolen. Det hevder Mirror.

Celtic-back Kieran Tierney skal være en ønsket herre i Premier League. Atlético Madrid har kastet seg inn i kampen, og den skotske venstrebacken innrømmer at ryktene er flatterende. Han har imidlertid ikke noe imot å bli i den skotske storklubben karrièren ut, skriver Herald.

Kevin Wimmer ble alt annet enn en suksess i Stoke. Han er nå i samtaler med den tyske klubben Hannover, ifølge Daily Mail.