HØYT OG LAVT: David Silva vant Premier League med Manchester City, men har hatt det krevende på hjemmebane. Nå smiler imidlertid livet til spanjolen og familien.
HØYT OG LAVT: David Silva vant Premier League med Manchester City, men har hatt det krevende på hjemmebane. Nå smiler imidlertid livet til spanjolen og familien. Foto: Oli Scarff

David Silvas sønn endelig ute fra sykehus

Manchester City-spiller David Silva sier han er «evig takknemlig» overfor de ansatte ved sykehuset etter at hans premature sønn har kommet hjem fra sykehus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City-spiller David Silva har blant annet kunnet juble over seriegull og seier i ligacupen. Men da alt gikk på skinner for klubben, tok livet brått en uventet vending i desember da hans sønn ble født for tidlig.

Silva sto over åtte kamper i Premier League etter jul for å være sammen med sin sønnen Mateo på sykehus i Spania. Mateo ble født i desember, men forlot sykehuset først tirsdag – som en avslutning på det Silva beskriver som «fem lange måneder», skriver BBC.

«Nå reiser vi endelig hjem», skrev Silva på Twitter tirsdag.

– Min sønn Mateo ble født ekstremt for tidlig og kjemper dag for dag ved hjelp av det medisinske personellet, skriver Silva på sin Twitter-konto i januar.

Silva deltok ikke i Citys feiring av seriegullet i paraden mandag, men unnskyldte seg til fansen via sosiale medier. Der skrev han også at han var i evig gjeld til manager Pep Guardiola for å ha vært så forståelsesfull under den vanskelige tiden.

I januar sa Guardiola at Silva sto fritt til å forlate laget når han måtte føle for det.

– Familien er det viktigste i livet, sa City-manageren.