ØNSET AV MOURINHO: Leonardo Bonucci vant Serie A seks ganger med Juventus før overgangen til AC Milan. Nå kan den italienske midtstopperen være på flyttefot igjen.
ØNSET AV MOURINHO: Leonardo Bonucci vant Serie A seks ganger med Juventus før overgangen til AC Milan. Nå kan den italienske midtstopperen være på flyttefot igjen. Foto: Filippo Monteforte

Fotballryktene: – Han skal styrke United-forsvaret

Mens Chelsea slår Arsenal i kampen om midtbanespiller. Få dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United er på jakt etter en storsignering. Football-Italia referer til Tuttosport som hevder at Leonardo Bonucci blir forsøkt lokket til Premier League av José Mourinho etter bare én sesong i AC Milan.

Daily Mail hevder at Manchester United er favoritter til å hente det 16-årige stortalentet Matthew Bondswell fra Nottingham Forest.

Samtidig skal Manchester United føle seg trygge på å hente Tottenhams Toby Alderweireld, skriver The Sun.

Daily Star skriver at Tottenham-manager Mauricio Pochettino kommer til å si nei til Chelsea dersom London-rivalen skulle tilby ham et klubbskifte.

Chelsea har samtidig fått beskjed av Napoli om at de har en uke på seg til å bestemme seg for om de vil kjøpe fri trener Maurizio Sarri, skriver Mirror. Utkjøpsklausulen går nemlig ut 22. mai.

Ifølge Mirror har Arsenal vært i samtaler med Nice om et kjøp av midtbanespiller Jean Michael Seri. Avisen skriver imidlertid at Chelsea er i førersetet i kampen om signaturen til 26-åringen.

Harry Maguire har imponert i Leicester denne sesongen og sjarmert blant andre Manchester City-manager Pep Guardiola. Stopperen vil ifølge Mirror avgjøre egen fremtid etter VM i Russland.

Liverpool ser ut til å signere Chelsea-talentet Isaac Christie-Davies gratis, skriver ESPN. 20-åringen står uten kontrakt med Chelsea etter at han ble frigitt.

Sky Sports skriver at Steve McClaren kommer til å ta over QPR.