BRYLLUPSDRAMA: Spørsmålet «hele» verden stiller seg: Hvem følger Meghan Markle til alteret?
BRYLLUPSDRAMA: Spørsmålet «hele» verden stiller seg: Hvem følger Meghan Markle til alteret? Foto: Stella Pictures

Hvem følger meghan til alteret?

Faren kommer ... ikke i bryllupet

På tirsdag ombestemte faren til Meghan Markle seg og sa han skulle komme i bryllupet likevel. Nå har han meldt avbud – igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det kongelige bryllupet mellom prins Harry og skuespiller Meghan Markle er kun noen få dager unna. Men hvem som skal følge bruden til alteret, er stadig et ubesvart spørsmål.

Først ble det kjent at faren Thomas Markle (73) var den som skulle følge datteren ned kirkegulvet. Men så ble det avslørt at faren hadde samarbeidet med en paparazzi-fotograf om bilder som fremsto som de var tatt uten at han visste om det.

Trakk seg fra bryllupet mandag

TMZ meldte mandag at dette til slutt førte til at faren bestemte seg for å trekke seg fra bryllupet, av frykt for å ydmyke datteren og kongefamilien, og stille dem i et dårlig lys. Faren fortalte også at han hadde fått et hjerteinfarkt for rundt en uke siden.

Ombestemte seg tirsdag

Tirsdag meldte TMZ at faren hadde ombestemt seg, og at han likevel har lyst til å komme. Dette skal ha skjedd etter at Meghan Markle selv tok kontakt med ham, for å fortelle at hun ikke bryr seg om samarbeidet med paparazzi-fotografen.

Meldte avbud onsdag

Nå skal det hele ha tatt nok en ny vending. Thomas Markle har angivelig vært innlagt på sykehus helt siden hjerteinfarktet han fikk for rundt en uke siden. Nå har legene ved sykehuset tatt en endelig beslutning.

Onsdag morgen skal faren ha en hjerteoperasjon, og kommer ikke til å være i England på datterens bryllupsdag.

– Legene skal gå inn og fjerne en blokkering, reparere skadene og sette inn et stent der det trengs, sier han til TMZ.

Operasjonen skal ha funnet sted 07.30 onsdag morgen.