OMKOM: Jlloyd Samuel omkom i en bilulykke tirsdag.
OMKOM: Jlloyd Samuel omkom i en bilulykke tirsdag. Foto: Ryan Browne

Tidligere Premier League-spiller omkom i bilulykke

Den tidligere Aston Villa-spilleren Jlloyd Samuel er død, 37 år gammel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jlloyd Samuel, som spilte for Aston Villa fra 1998 til 2007 og senere for Bolton og Cardiff, omkom tirsdag i en bilulykke.

Det bekrefter fotballforbundet til Trinidad og Tobago på sin offisielle Twitter-konto.

– Vi har mottatt fryktelige nyheter om at den tidligere landslagsspilleren og tidligere Aston Villa -og Bolton-spilleren Jlloyd Samuel omkom i en bilulykke i England i dag tidlig, skriver forbundet, ifølge The Daily Mirror.

– Jlloyd var på vei hjem etter å ha kjørt sine barn til skolen da bilen han satt i kolliderte med et annet kjøretøy. Fotballforbundet i Trinidad og Tobago og tidligere lagkamerater på landslaget vil uttrykke sine dypeste kondolanser til hans familiemedlemmer både i Storbritannia og her i Trinidad og Tobago, uttaler de videre i en pressemelding.

Samuel var en del av Charltons ungdomsavdeling før han signerte for Aston Villa. Han spilte over 200 kamper for Aston Villa siden sin debut på A-laget i 1999. I 2007 skrev forsvarsspilleren under for Bolton, hvor han fikk med seg 71 førstelagskamper frem til 2011.

Samuel avsluttet sin aktive karriere for tre år siden etter spill for en klubb i Iran.

Han var siden 2017 manager for Cheshire-klubben Egerton i non-league.

Jlloyd Samuel fikk med seg landskamper både for England på U21-nivå og for Trinidad og Tobagos A-landslag i løpet av sin karriere.

Aston Villa opplyser at klubben vil spille med sorte sørgebånd i returkampen mot Middlesbrough i Premier League-playoffkampen tirsdag kveld.

– Vi er i dyp sorg etter meldingen om at vår tidligere spiller Jlloyd Samuel døde i en alder av 37 år i en bilulykke. Våre spillere vil spille med sorte sørgebånd av respekt i kveld, og våre tanker er hos Samuels venner og familie i denne svært tunge tiden, skriver Aston Villa på Twitter.

– Alle som er knyttet til Bolton Wanderers er i dyp sorg over meldingen om bortgangen til vår tidligere forsvarsspiller, Jlloyd Samuel. Hvil i fred, Jlloyd. Vår dypeste kondolanser er ved hans familie og venner i denne vanskelige tiden, skriver Bolton i en uttalelse.

Flere av Samuels tidligere lagkamerater har gitt uttrykk for sin sorg, deriblant den tidligere Aston Villa-spilleren Ashley Young.

– Helt knust etter å hørt om dødsfallet til Jlloyd Samuel. Han tok meg under hans vinger da jeg kom til Villa og hjalp meg med å finne meg til rette i klubben. En flott person både på og utenfor banen, og en virkelig god venn. Mine største kondolanser går til Emma, barna og hele familien Samuel family. RIP, skriver den nåværende Manchester United-spilleren.

Jlloyd Samuel ble kun 37 år gammel, og den tidligere Premier League-spilleren etterlater seg konen Emma og tre barn.