FRUSTRERT: Mathis Olimb var frustrert etter at Norge utnyttet noen av sine overtallsmuligheter mot Danmark. Etter kampen tok han og sjefen en prat på kammerset.
FRUSTRERT: Mathis Olimb var frustrert etter at Norge utnyttet noen av sine overtallsmuligheter mot Danmark. Etter kampen tok han og sjefen en prat på kammerset. Foto: Vegard Wivestad Grøtt/Bildbyrån.

Skværet opp med sjefen

Mathis Olimb (32) forteller at han og landslagssjef Petter Thoresen tok en prat rett etter 0-3-tapet for Danmark.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble hett i pressesonen i går, da Mathis Olimb kritiserte landslagssjef Petter Thoresen for manglende trening på overtallsspill.

Sjefen kontret med at uttalelsen var fjollete.

Nå har de skværet opp.

– Vi tok en prat med en gang etter kampen, og for oss var det egentlig ingen dramatikk i det. Jeg var het, og kom med en spontan reaksjon der og da. Jeg var skuffet på egne vegne, og lagets vegne. Vi har slitt i overtallsspillet, og jeg er en stor del av det. Det var skuffende rett og slett, men for oss er dette en ikke-sak sier Olimb til TV 2, etter lørdagens trening.

Landslagssjef Petter Thoresen føler at saken er ute av verden.

– Vi snakket sammen før middagen, da vi kom hjem i går. Mye blir sagt i kampens hete. Han er en vinner som gjerne vil bidra med laget. Vi er ikke helt enig der og da, men jeg tror vi egentlig er ganske enig til slutt. Så det tok vi med en gang. Det syns jeg er best, så vi ikke går og lurer på hverandre, sier Thoresen til TV 2.

TV 2s ishockey-ekspert Erik Follestad Johansen uttalte at situasjonen vitnet om misnøye i laget.

– Når treneren går ut og sier at det en assisterende kaptein sier er fjollete, så høres det ikke ut som om kommunikasjonen eller stemningen i laget er kjempegod, mener Follestad.

– Etter det som skjedde i går, føler du at det er misnøye i gruppa?

– Det tror jeg ikke. Vi er misfornøyd med at vi har tapt tre kamper på rad, men utover tror jeg ikke at det er noe. De signalene har i alle fall ikke jeg fått, sier Thoresen.