Cupflause for to Eliteserie-lag

Kristiansund og Sarpsborg 08 ble sendt hodestups ut av cupens tredje runde av lag fra lavere divisjoner.

RØK UT: Christian Michelsen måtte se sitt Kristiansund ryke ut for Hødd. Foto: Teigen, Trond Reidar

Stabæk røk ut onsdag ut fra cupens tredje runde for Mjøndalen. Torsdag kveld tok Kristiansund og Sarpsborg 08 samme vei.Sarpsborg, som tapte cupfinalen for Lillestrøm i fjor, røk ut med 0-1 borte for HamKam, der Johnny Buduson scoret kampenes eneste mål et kvarter før slutt.Kristiansund tapte 0-2 for Hødd, som spiller på nivå tre. Steffen Moltu stanget vertene i ledelsen på et hjørnespark etter 24 minutters spill. Joachim Osvold satte inn 2-0 for Hødd like før pause.- Det