Mourinho:

– Du er nødt til å beholde noen spillere du ikke liker

Manchester Uniteds manager er ikke helt fornøyd med spillerstallen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag av Manchester Uniteds kamp mot Brighton i vinduet øverst!

– Hvor mange poeng er det opp til Manchester City? Det er ikke to, tre eller fire. Det er mange poeng (20, journ. anm).

Slik svarer José Mourinho på spørsmål om han mener det er mangel på kvalitet eller et problem med mentaliteten i spillerstallen, ifølge den britiske avisen The Times.

West Ham – Manchester United klokken 20.45 på TV 2 Sport Premium og Sumo!

– Noen jeg ikke tror klarer det

Portugiseren sier han «stoler mer på noen enn andre» når det kommer til å tette det enorme gapet opp til byrivalen neste sesong.

– Vi trenger begge deler. Noen av spillerne må bli mer stabile. I tillegg trenger vi mer kvalitet. Jeg er overbevist om at noen av spillerne kommer til å klare det, jeg har gode håp om at noen av dem kommer til å klare det, mens det er noen jeg ikke tror kommer til å klare det, sier Mourinho.

Manageren nevner ikke navn, men The Times spekulerer på om det kan dreie seg om blant andre Luke Shaw og Anthony Martial.

Shaw er blitt offentlig kritisert av Mourinho gjentatte ganger denne sesongen, mens Martial har havnet bak i køen etter Alexis Sánchez kom inn dørene, argumenterer avisen.

– Må beholde spillere du ikke liker

Ifølge Daily Mail, som også omtaler saken, misunner Mourinho Pep Guardiolas muligheter på overgangsmarkedet.

Manchester City-manageren kjøpte Claudio Bravo og John Stones i sitt første overgangsvindu, før han sesongen etter hentet Éderson og Aymeric Laporte for store penger i samme posisjoner. Ifølge avisen er det hva Mourinho sikter til når han snakker om å bygge en «perfekt stall»

– Du kjøper en midtstopper. Så liker du ham ikke lenger, og erstatter ham med en annen. Med mindre du kan gjøre det, og slik peile deg inn mot en perfekt stall, er du nødt til å beholde spillere du ikke liker og spillere du ikke helt mener er på nivå med resten av stallen, forklarer de røde djevlenes manager, ifølge Daily Mail.

– Det er slik for de fleste managerne i Premier League – ikke alle, men majoriteten. I stallen min er det noen spillere jeg skulle ønske var bedre. Det er vanlig, tilføyer han.

Oppdatering på Lukaku-skade

Torsdag kveld besøker Manchester United West Ham på London Stadium. Der trenger de seier om de skal forhindre å miste en rekord til den suverene byrivalen.

I 2000 vant de røde djevlene med en margin på 18 poeng. Manchester City er nå 20 poeng foran, men Manchester United har én kamp til gode.

Mourinho må klare seg uten Romelu Lukaku, som ifølge Manchester Evening News har hintet til at han rekker FA-cupfinalen. Sánchez er derimot tilbake.

– Lukaku og Fellaini er ikke tilgjengelige. Fellaini har et muskelproblem, og vi kommer til å prøve å få ham klar til den siste kampen. Jones og Sánchez er tilbake, og utenom har vi ikke noen skadeproblemer, opplyser portugsieren ifølge Manchester Evening News.

​West Ham – Manchester United klokken 20.45 på TV 2 Sport Premium og Sumo!