KAN GLISE: Jürgen Klopp har mye å glise for om dagen. Nå leder han også kampen om Diogo Leite, ifølge britisk avis.
KAN GLISE: Jürgen Klopp har mye å glise for om dagen. Nå leder han også kampen om Diogo Leite, ifølge britisk avis. Foto: Paul Ellis

Fotballryktene:

– Liverpool leder kampen om stortalent

Mens nyopprykket klubb ønsker seg Wayne Rooney. Les torsdagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool leder an i kampen om å signere Portos 19 år gamle midtstopper Diogo Leite, skriver The Guardian.

Stortalentet har en utkjøpsklausul på om lag 140 millioner kroner. Jürgen Klopp & Co må imidlertid belage seg på konkurranse fra Arsenal og Manchester City.

Neymar er desperat etter å forlate PSG, under ett år etter monsterovergangen.

Den brasilianske stjernen var i hemmelige samtaler med Real Madrid i mars med en ny monsterovergang i tankene, ifølge spanske AS.

Wayne Rooney kommer ikke til å bestemme seg for om han skal bli i Everton før Sam Allardyces fremtid er avklart, hevder Daily Star.

Skulle Manchester United-legenden bestemme seg for å dra, kan Wolverhampton være en mulig destinasjon. Den nyopprykkede klubben er blant favorittene til å signere Rooney, melder Birmingham Mail.

Flere Premier League-klubber, deriblant Manchester United, har siklet etter Ajax' stortalent Justin Kluivert. Nå går det imidlertid mot at Patrick Kluiverts sønn signerer for Roma, ifølge nederlandske Vl.nl.

Da kan det være større sjanser for å hente Matthijs de Ligt. Den 18 år gamle stopperen ønsker å forlate Ajax, med Tottenham, Bayern München og Barcelona som aktuelle klubber. Det melder De Telegraaf.

Arsenals sportsdirektør har startet jobben med å gjøre det enklere for Arsene Wengers etterfølger. Han ønsker, ifølge Bild, å erstatte Petr Cech med Bayer Leverkusen-keeper Bernd Leno. Samtidig har han tilbudt Jack Wilshere – ifølge Mirror – en treårskontrakt med opsjon på ett år til.

17 år gamle Ryan Sessegnon ble årets spiller i Championship. Tottenham ønsker å signere Fulham-stjernen, men nå har PSG kastet seg inn i kampen. Stefan Johansens lagkamerat kommer til å koste om lag 500 millioner kroner, hevder Mirror.

Mark Hughes har etter alt å dømme holdt Southampton oppe. Nå ønsker styret å belønne ham med en treårskontrakt, skriver Telegraph.