HUSEIER: Sophie Elise har kjøpt seg rekkehus i Oslo.
HUSEIER: Sophie Elise har kjøpt seg rekkehus i Oslo. Foto: Bjørn Wad / TV 2

Flytter sammen med kjæresten

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) er blitt boligeier og flytter sammen med kjæresten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sophie Elise Isachsen (23) og kjæresten Kasper Kristoffersen skal flytte inn sammen. Det annonserte hun på bloggen sin tirsdag kveld.

– Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal si dette, for jeg er så glad. I dag vant jeg budrunde, og er herved lykkelig eier av et REKKEHUS, skriver hun i et innlegg.

I januar ble det kjent at de to var på boligjakt.

I en kommentar til en leser, skriver 23-åringen at hun og kjæresten overtar boligen 28. juni og skal bruke sommermånedene til å pusse opp.

Til nå har bloggeren bodd i en leilighet i Oslo sentrum, men skriver i innlegget at hun skal flytte litt utenfor hovedstadens sentrum.

TV 2 har gjort flere forsøk på å få en kommentar fra Isachsen, men hun har ikke besvart noen av henvendelsene.

Fra samme sted

Det var i august i fjor at Sophie Elise avslørte på bloggen sin at hun hadde fått ny kjæreste.

– Nå gleder jeg meg bare masse til å komme frem og møte Kasper på flyplassen. Ja, det er det kjæresten min heter forresten, jeg tror ikke jeg har nevnt det her før, skrev hun da.

PÅ TV: TV-seerne ble bedre kjent med Sophie Elises kjæreste, Kasper, da han var med i reality-serien «Sophie Elises verden». Foto: TV 2
PÅ TV: TV-seerne ble bedre kjent med Sophie Elises kjæreste, Kasper, da han var med i reality-serien «Sophie Elises verden». Foto: TV 2

Både Kasper og Sophie Elise er fra Harstad, og kjente hverandre i flere år før de ble sammen.

Egen reality-serie

I tillegg til å få et unikt innblikk i Sophie Elises liv, ble TV-seerne også bedre kjent med Kasper i reality-serien «Sophie Elises verden» som gikk på TV 2 Livsstil i vår.

Under lanseringen for programmet fortalte Sophie Elise at kjæresten ikke nødvendigvis søkte TV-oppmerksomheten som fulgte med forholdet.

– Jeg vet at han er med på å filme kun for min del, fordi han nødvendigvis ikke har et så stort behov for å være eksponert selv. Men han er veldig smart og sier mye bra. Jeg gleder meg til at folk skal få bli kjent med ham, sa hun til TV 2 den gang.

Isachsen var en av hovedpersonene i serien «Bloggerne» på samme kanal, men ga seg etter seks sesonger.