KAN BLI PREMIER LEAGUE-SPILLER: Mohamed Elyounoussi er ettertraktet.
KAN BLI PREMIER LEAGUE-SPILLER: Mohamed Elyounoussi er ettertraktet. Foto: Bendiksby, Terje

Fotballryktene: – Ny Premier League-klubb kaster seg inn i kampen om Elyounoussi

Mens Wayne Rooney gjør som Zlatan Ibrahimovic. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

The Sun refererer til Blick og skriver at Basel-nordmannen Mohamed Elyounoussi er ønsket av flere klubber i Premier League. Fra før er Arsenal, Leicester og Southampton blant interessentene - nå har også Huddersfield kastet seg inn i kampen om den 23-årige angriperen.

Mirror skriver at Wayne Rooney kan være ferdig i Everton bare ett år etter at han returnerte til Goodison Park. En overgang til DC United i MLS skal være på trappene, og Rooneys agent skal ha vært i samtaler med amerikanerne.

Manchester United ønsker seg Borussia Dortmunds amerikaner Christian Pulisic. Mirror skriver at en mulig overgangspakke kan inkludere Anthony Martial og en liten sum penger til Bundesliga-klubben for å sikre seg den meget lovende 19-åringen.

Juventus-direktør Beppe Marotta bekrefter ifølge Express at klubben vil sette seg ned med trener Massimiliano Allegri etter sesongen for å diskutere fremtiden. Italieneren er regnet som favoritt til den ledige jobben etter Arsène Wenger i Arsenal.

Yaya Touré avslutter sin karriere i Manchester City etter sesongen. Mirror hevder at Everton, Burnley og Wolverhampton er interessert i ivorianeren.

Wolverhampton er også interessert i AC Milan-spiss André Silva, skriver Sky Sports Italia.

Ryktene har begynt å gå om at Chelseas Álvaro Morata er på vei tilbake til Juventus. Goal.com skriver imidlertid at det ikker er lagt inn noe bud på den spanske spissen ennå.

ChronicleLive skriver at Newcastle ikke er interessert i å signere Leicester-spiss Islam Slimani på permanent basis når låneavtalen nå går ut.

Guardian skriver at Porto-talent Diogo Queiros er på radaren til Bournemouth. Målet er å styrke laget på stopperplass.