STERK I TROEN: Jürgen Klopp føler seg trygg på at Liverpool sikrer seg en Mesterliga-billett også til kommende sesong.
STERK I TROEN: Jürgen Klopp føler seg trygg på at Liverpool sikrer seg en Mesterliga-billett også til kommende sesong. Foto: Glyn Kirk

– Vi må alltid gjøre ting så veldig spennende

Jürgen Klopp trygg på topp fire-plassering.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool-manager Jürgen Klopp føler seg trygg på at klubben vil sikre seg mesterligaspill også neste sesong via en topp fire-plassering i ligaen.

Liverpool fulgte opp to uavgjortresultat mot West Bromwich og Stoke med 0-1-tap mot Chelsea søndag. Dermed slapp Liverpool inn Chelsea i kampen om en mesterligabillett neste sesong.

Dersom ikke Huddersfield slår Chelsea på Stamford Bridge onsdag, må Liverpool matche Chelseas resultat i siste serierunde hjemme mot Brighton. Da spiller Chelsea borte mot Newcastle.

Skulle Liverpool feile og ende utenfor topp fire har laget fortsatt mulighet til å delta i mesterligaen neste sesong, men da må Real Madrid slås i mesterligafinalen 26. mai.

– Det er mitt liv, det er vårt liv, at vi alltid må gjøre ting så veldig spennende, sier Liverpool-manager Jürgen Klopps til klubbens eget nettsted.

– Vi har vært i lignende situasjoner et par ganger tidligere, og det vil helt sikkert bli spennende. Brighton er inne i en god periode, de spilte fantastisk mot Manchester United (1-0). Så lenge vi har det i egne hender er livet godt. Vi må fortsatt gjøre jobben, og vi skal gi alt.

Både i den siste seriekampen og mesterligafinalen må Klopp klare seg uten Joe Gomez og Alex Oxlade-Chamberlain. Gomez er operert etter en ankelskade, mens Oxlade-Chamberlain fortsatt er kneskadd.

(©NTB)