ANKELOPERERT: Joe Gomez mister de to siste kampene av sesongen og fotball-VM.
ANKELOPERERT: Joe Gomez mister de to siste kampene av sesongen og fotball-VM. Foto: Phil Noble

Liverpool-spiller mister finalen og fotball-VM

Liverpool-back Joe Gomez (20) har spilt med smerter de siste ukene. Nå har han lagt seg under kniven og er ute resten av sesongen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joe Gomez er blitt ankeloperert og kommer til å miste Premier League-avslutningen mot Brighton søndag og Mesterliga-finalen mot Real Madrid 13 dager senere, melder The Telegraph.

Den engelske forsvarsspilleren går også glipp av VM i Russland, der han var høyaktuell for en stopperplass. Det bekrefter Liverpool.

Store deler av sesongen har Gomez kjempet med Trent Alexander-Arnold om en plass på høyrebacken i skadefraværet til Nathanial Clyne, som spilte sine første minutter denne sesongen først i april.

Gomez skadet seg i privatlandskampen mot Nederland i mars, men har trosset smertene og spilt ligakampene mot Stoke og West Bromwich.​

Landslagssjef Gareth Southgate reiser til Russland uten Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain, som skadet kneet i den første Champions Legaue-semifinalen mot Roma. Det er usikkert når midtbanespilleren er tilbake.

Liverpool-manager Jürgen Klopp fikk Adam Lallana tilbake i full trening forrige uke, mens Emre Can kan være tilbake denne uken. Fra før er det klart at midtstopper Joël Matip ikke spiller mer denne sesongen.