Kastet klærne etter VM-tittel

Mark Williams (43) vant VM-tittelen tilbake etter 15 år, men tapte samtidig et veddemål.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Mark Williams' seier og nakenstund i Sportsnyhetene i videovinduet øverst!

Mark Williams ble verdensmester i snooker med 18-16-seieren over John Higgins i Sheffield mandag kveld.

Den walisiske 43-åringen hadde lovet å stille uten klær på pressekonferansen dersom han vant, og etter seieren møtte han opp mediemøtet med kun et håndkle rundt livet. Da han hadde satt seg bak mikrofonene, kastet han også håndkleet.

– Jeg følger meg ubekvem nå. Det er litt kaldt her inne. Men jeg bryr meg ikke, jeg har gjort noe jeg aldri trodde jeg skulle klare, sa Mark Williams foran pressekorpset i Sheffield, ifølge Daily Star.

Det er hele 15 år siden han sist tok sin andre og inntil mandag seneste VM-tittel. Med triumfen ble han i en alder av 43 år også den eldste verdensmesteren på 40 år, skriver The Telegraph.

– I fjor var jeg ikke engang her, for jeg satt i en campingvogn og drakk øl etter å ha mislyktes i kvalifiseringen. Spillet mitt var forferdelig og jeg vurderte å gi meg, men konen min Jo overbeviste meg om å fortsette. Jeg tror ikke hun ønsket å ha meg hjemme 24 timer i døgnet.

– Så det er utrolig å vinne igjen 15 år etter forrige gang, la han til.

Den eldste vinneren er fremdeles Williams' landsmann Ray Reardon, som tok sin sjette tittel som 45-åring i 1978. Williams vant i både 2000 og 2003.