REAL MADRID-FAN PÅ ATLÉTICO-KAMP: Rafael Nadal, her avbildet under Europaliga-semfinalen mellom Atlético Madrid og Arsenal, brukte underveis i kampen en Atlético-trøye som skjerf. Det gikk ikke upåaktet hen, ettersom tennisstjernen er Real Madrid-fan.
REAL MADRID-FAN PÅ ATLÉTICO-KAMP: Rafael Nadal, her avbildet under Europaliga-semfinalen mellom Atlético Madrid og Arsenal, brukte underveis i kampen en Atlético-trøye som skjerf. Det gikk ikke upåaktet hen, ettersom tennisstjernen er Real Madrid-fan. Foto: REUTERS/Sergio Perez

Superstjernen ble hånet etter tv-bildene - nå slår han tilbake

Real Madrid-fan Rafael Nadal ble avbildet med Atlético-effekter. Det falt ikke i god jord hos alle.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Å vise støtte til rivalen faller ofte ikke i smak hos fotballfans. For de fleste Arsenal-fans ville det vært uhørt om en av deres egne viste seg i Tottenham-drakt.

For fans av Manchester-lagene ville det vært det samme, og for mange Real Madrid-fans vil det være fullstendig unaturlig å vise noen form for støtte til byrival Atlético Madrid.

Derfor vakte det oppsikt da tennisstjernen Rafael Nadal, en velkjent Real Madrid-fan, ble avbildet med Atlético-effekter under Europaliga-semifinalen mot Arsenal forrige uke.

– Et problem

I forkant av Madrid Open måtte tennisyndlingen svare for seg.

– Vel, det er et problem i dagens samfunn. For å være en ekte fan av ett lag, så virker det som du må være anti et annet lag, sier Nadal ifølge USA Today.

– Jeg støtter bare Real Madrid. Jeg har mange venner som heier på Atlético. De spiller i en europeisk turnering mot et engelsk lag. Jeg dro dit for å støtte Atlético Madrid. De inviterte meg. Jeg ville bare nyte dagen og se en god fotballkamp, fortsetter tennisstjernen.

– En gave

Reaksjonen i sosiale medier var sterke da tv-bildene viste Nadal med det som lignet et Atlético-skjerf rundt halsen. Nå forklarer han hvordan det hele gikk til.

– Klubbpresidenten ga meg en t-skjorte som gave. På kvelden ble det litt kjølig og jeg brukte den som et skjerf. Det er alt. Men det er alltid det samme. Kanskje det er for mye hykleri, eller jeg vil si at dere i media har for mye dere må skrive om og dermed må omtale noen dumme ting, sier Nadal.

Det flommet over av nådeløse meldinger på Twitter etter at man kunne se Nadal med Atlético-skjorten som skjerf.

– Den ultimate slangen, skrev en Twitter-bruker.