TITANIC-FEST: Ikke alle er like fornøyd med temaet Adele valgte til 30-årsfesten sin denne helgen.
TITANIC-FEST: Ikke alle er like fornøyd med temaet Adele valgte til 30-årsfesten sin denne helgen. Foto: Instagram/@adele

Adele (30) får krass kritikk etter bursdagsfest

Sangeren får kritikk for å ha brukt et av verdens mest kjente skipsforlis som tema for festen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når man fyller et rundt tall blir festen gjerne litt større enn vanlig. Dette gjaldt også for Adele, som i helgen arrangerte en stor temafest for å feire seg selv.

Etter at sangeren delte bilder fra feiringen på sin instagramkonto, har flere reagert på utkledningsfesten.

Titanic-tema

30-åringen hadde den Oscarvinnende filmen Titanic som tema, og festens midtpunkt var selv utkledd som Kate Winslets karakter «Rose Dewitt Bukater».

Adele skrev under bildene på Instagram at hun er superfan av filmen, og sangeren var slående lik den ikoniske karakteren iført en tro kopi av aftenkjolen Winslet brukte i filmen – og korketrekkere i håret.

1500 mennesker mistet livet

En av gjestene, komikeren Alan Carr, delte et bilde på Twitter av redningsvestene alle de inviterte fikk utdelt:

Da Titanic forliste 15. april 1912 mistet omlag 1500 mennesker livet i det iskalde Atlanterhavet.

Flere reagerte på de utdelte redningsvestene, og mente det var usmakelig å ha den verdenskjente tragedien som tema. På Twitter uttrykte folk sin misnøye:

«Jeg beklager men en fest med Titanic-tema Adele? Hva blir det neste? 9/11, Grenfell? (Brannen i boligblokken i London der 71 mennesker døde, journ. anm) Det var en grusom tragedie og tiden som har gått har ikke gjort det mer passende», skriver en illsint bruker.

«Er det ikke veldig upassende? I Adeles Titanic-temafest danset de rundt i redningsvester. Tusener av mennesker døde faktisk», bedyrer en annen.

«Wow, Adele hadde faktisk en temafest om Titanic. Med redningsvester og alt ... Hvordan kan man si at det ikke er rart», skriver en brukeren Henny Hval.

«Vet Adele at filmen Titanic er basert på den sanne historien om et skipsforlis der 1500 mennesker døde? Ikke akkurat en god temafest», mener Twitter-brukeren Sarah Davis.

«Folk er syke for å hylle Adeles Titanic-fest, dansende med jævla redningsvester. MENNESKER DØDE OG DET VAR EN TRAGEDIE», skriker en annen.

Musiker Mark Ronson var en av gjestene, og delte et bilde av seg selv med is i håret og på øyevippene, slik de som frøs ihjel i vannet ble fremstilt i filmen.

Cold Blooded.

Et innlegg delt av Mark Ronson (@iammarkronson)

Adele har foreløpig ikke kommentert kritikken hun har fått på sosiale medier.