Det er natt til lørdag 14. april når en 44 år gammel trebarnsfar er på vei hjem fra en bytur i Larvik.

Overvåkingskameraer fanger ham opp idet han går gjennom bensinstasjonen Circle K på Torstrand og over på en gangvei.

Se video lenger ned i saken!

Det 44-åringen ikke merker, er at to menn følger etter ham.

– Helt fra intet får jeg et kraftig slag som treffer meg midt i venstre del av ansiktet. Slaget er såpass kraftig at jeg går i bakken med en gang. De hopper på meg, da, forklarer mannen til Åsted Norge.

BLE SLÅTT OG SPARKET: 44-åringen viser hvordan han beskyttet hodet, mens han ble utsatt for vold mot kroppen. Foto: Espen Storsve/Åsted Norge
BLE SLÅTT OG SPARKET: 44-åringen viser hvordan han beskyttet hodet, mens han ble utsatt for vold mot kroppen. Foto: Espen Storsve/Åsted Norge

Trebarnsfaren på 92 kilo forteller at ranerne opptrådte brutalt.

– Jeg havner på bakken, og blir holdt nede med makt av begge personene. Mens jeg blir holdt nede får jeg slag og spark på kroppen. Da tenkte jeg at jeg måtte få dekket til hodet, og prøvde å skjerme meg så godt jeg kunne, sier mannen.

– Begge to jobbet intenst med å få tømt lommene mine. De var veldig aggressive, veldig voldelige og voldsomme, men de var også veldig stresset. Det gikk jo veldig fort, men det var som å bli angrepet av et villdyr.

Politiet i Larvik har etterforsket saken, og mistenker to menn for overfallet.

– Vi har på video fra Circle K observert to menn som passerer rett etter fornærmede. Man ser helt tydelig at de prøver å skjule ansiktet sitt, sier politiinspektør Magnar Pedersen til Åsted Norge.

De to mennene er også fanget på overvåkingskamera på et utested tidligere på kvelden. Nå vil politiet ha publikums hjelp til å finne ut hvem mennene er, og få tatt dem.

– Det er en helt uakseptabel handling å utsette noen for vold og, som det ser ut som, et ran. Vi kan ikke ha sånne gående løs, vet du, sier politiinspektør Pedersen

Han håper noen av Åsted Norges seere kan kjenne igjen mennene.

– Vi vet ikke hvem disse personene er utover de bildene vi har. Da ønsker vi hjelp til å få identifisert disse to personene, som vi mener å ha gode bilder av, men som vi ikke har greid å identifisere gjennom politiarbeidet nå i nesten tre uker, sier Pedersen.

– UAKSEPTABEL HANDLING: Politiinspektør Magnar Pedersen ber publikum om hjelp til å finne ut hvem de mistenkte mennene er. Foto: Espen Storsve/Åsted Norge
– UAKSEPTABEL HANDLING: Politiinspektør Magnar Pedersen ber publikum om hjelp til å finne ut hvem de mistenkte mennene er. Foto: Espen Storsve/Åsted Norge

De to som overfalt 44-åringen forsvant raskt fra stedet. Senere fant politiet og fornærmede igjen flere av eiendelene hans, blant dem en iPhone, et bankkort og nøkler, i nærheten av åstedet. Det eneste ranerne tok med seg var en femtilapp. 44-åringen sier hendelsen har preget både ham og familien.

– Jeg har jo også tre barn. Datteren min fortalte meg noen dager etterpå at hun ikke ville gå hjem fra skolen fordi hun var redd for at noe sånt skulle skje med henne, forteller mannen.