ETTERTRAKTET: Det er ventet at Nabil Fekir forlater fransk fotball og Lyon til sommeren.
ETTERTRAKTET: Det er ventet at Nabil Fekir forlater fransk fotball og Lyon til sommeren. Foto: Romain Lafabregue

Fotballryktene: – Liverpool har sikret seg stjernespiller

Liverpool betaler 700 millioner kroner for Nabil Fekir, og Ousmane Dembélé kan være nestemann inn. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool er enig med Lyon om en overgang verdt i overkant av 700 millioner kroner for Nabil Fekir, skriver RMC. Den offensive midtbanespilleren får også med seg sin 21 år gamle bror Yassin.

– Har vi blitt enige under kampen? Det ville overrasket meg. Ingen kommentar, sa Liverpool-manager Jürgen Klopp til Liverpool Echo like etter Chelsea-kampen.

RMC melder at Gérard Houllier har spilt en viktig rolle i å få overgangen i orden.

Den franske radiokanalen hevder også at Liverpool vil forsøke seg på Barcelonas Ousmane Dembélé til sommeren.

– Hva var etternavnet? Dembélé? Er han på markedet? Nå er jeg interessert. Jeg kommenterer aldri overgangsrykter. Jeg har allerede sagt mer enn jeg pleier, sa Klopp.

Det er blitt meldt at Lazio-spiller Sergej Milinkovic-Savic allerede er klar for Manchester United, men det benekter den ettertraktede serberen, skriver Manchester Evening News.

Det ser ut til å bli Juventus som stikker av med Serie A igjen, men Napoli har gitt Torino-klubben konkurranse hele sesongen. Det har fått Chelsea til å sikle på Napoli-trener Maurizio Sarri, som ifølge Daily Mail har gitt klubbens president beskjed om å sparke ham dersom han ikke er fornøyd. Sarri har fått kritikk i sesonginnspurten.

Manchester United-manager José Mourinho har gitt Anthony Martial tillatelse til å forlate klubben etter sesongen. Juventus blir neste stoppested for den franske landslagsspilleren, skriver Tuttosport.