DJ Khaled uttalte i et radiointervju at han nektet å utføre oralsex på kona i 2015. Her er paret avbildet under MTV Music Awards i 2016, da kona Nicole Tuck var gravid med deres sønn.
DJ Khaled uttalte i et radiointervju at han nektet å utføre oralsex på kona i 2015. Her er paret avbildet under MTV Music Awards i 2016, da kona Nicole Tuck var gravid med deres sønn. Foto: Eduardo Munoz/NTB scanpix

Kjendisene reagerer på stjerne-DJ-ens oralsexkommentar

DJ Khaled nekter å utføre oralsex på kona – og det får Twitter til å eksplodere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I 2015 kom Khaled Mohamed Khaled, med en uttalelse som først nå har blitt lagt merke til. Det var under et intervju i radioprogrammet «The Breakfast Club» at DJ-en sitt syn på oralsex ble tatt opp.

– Jeg tror at kvinnen skal hedre mannen, kongen. Om du forsørger kvinnen føler jeg at kvinnen skal hedre. Og mannen skal hedre dronningen, mens min måte å hedre på heter «hvordan var middagen», «liker du huset du bor i, liker du alle klærne du får», forklarer Khaled.

– Så du sier at du ikke går ned, spør den kvinnelige journalisten.

– Nei, aldri. Jeg gjør ikke det.

– Det er andre regler for menn

Når Khaled får spørsmålet om det hadde vært greit dersom kona også hadde nektet å utføre oralsex på han, er svaret kontant.

– Nei, det ville ikke ha vært greit fordi jeg er kongen i huset. Det er andre regler for menn. Vi er kongen, så dersom det er noe som dere (kvinner, journ. anm) ikke vil gjøre så må det uansett gjøres, skjønner du hva jeg mener?

Selv om uttalelsen ikke ble lagt særlig merke til da den først kom for noen år siden, har den kommet opp til overflaten igjen nå. Og denne gangen har «alle» fått det med seg. Inkludert skuespiller Dwayne Johnson, bedre kjent som The Rock.

«Ahem.. *kremter* som mann tar jeg stor stolthet i å mestre ALLE prestasjoner. Dette er sikkert litt TMI (for mye informasjon, journ. anm).. Nå vil jeg stille trekke meg tilbake fra denne morsomme tråden»

Kjønnsdiskrimminerende propaganda

Også skuespiller Rachel Wood, best kjent fra HBO serien Westworld, har slengt seg på. Hun har publisert flere tweets rettet mot Khaled.

«Ingen bør gjøre noe de ikke har lyst til å gjøre. Men om det er basert på utdatert kjønnsdiskrimminerende propaganda, bør du kanskje revurdere standpunkt ditt, du kan gå glipp av noe fint» lyder en av de.

Kona til Dj-en, Nicole Tuck, har vært sammen med Khaled i elleve år, og paret har en sønn på over ett år. Kahled har blant annet sammarbeidet med kjente navn som Justin Bieber, Rihanna, Drake og Lil Wayne.