SAMMEN IGJEN: Khloe Kardashian og Tristan Thomson har blitt sett sammen for første gang siden utroskapet.
SAMMEN IGJEN: Khloe Kardashian og Tristan Thomson har blitt sett sammen for første gang siden utroskapet. Foto: MEGA/NTB scanpix

Sett sammen for første gang siden skandalen

Tristan Thomson og Khloé Kardashian har blitt sett ute sammen for første gang siden utroskapsskandalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har gått over tre uker siden filmen som viser at Tristan Thomson (27) var utro mot Khloé Kardashian (33) ble publisert på kjendisnettstedet TMZ. Bare noen dager etter nyheten fødte Kardashian deres felles datter, True.

Sammen igjen

Nå har paret for første gang blitt observert ute sammen igjen denne helgen. Ifølge Dailymail spiste de middag med noen venner på en restaurant i Cleveland på fredag. Lørdags kveld, amerikansk tid, stilte Khloé på kjærestens basketballkamp i følge TMZ. Nettsiden tolker oppmøtet som en erklæring fra paret om at de fremdeles er sammen.

Overvåkningsvideoen fra oktober 2017 viser blant annet Thompson kline med to kvinner. På den tiden var Khloé tre måneder på vei med parets datter. Saken vakte stor oppmerksomhet verden rundt.

Ønsket å prøve på nytt

Men nå ser det altså ut til at de nybakte foreldrene har kommet seg igjennom den tøffe tiden. Ikke lenge etter fødselen fortalte en kilde til kjendisbladet People at Khloé Kardashian ønskte å kunne stole på baskettballkjæresten igjen.

– Hun vet ikke om hun noen gang vil være i stand til å gjøre det, men det er målet. Hun elsker livet de hadde, hun elsket babyen de har sammen og hun elsker fortsatt drømmen om å være en familie sammen. Hvis hun kan finne en måte å gjenoppbygge tilliten til Tristan, så vil hun gjøre det, sier kilden.