AVGJORDE: Franck Boli sendte Stabæk videre i cupen etter en scoring i andre ekstraomgang mot Moss.
AVGJORDE: Franck Boli sendte Stabæk videre i cupen etter en scoring i andre ekstraomgang mot Moss. Foto: Hagen, Fredrik

Stabæk måtte ha ekstraomganger – LSK suste videre i cupen

Lørenskog overrasket da de tok ledelsen, men til slutt ble det enkelt avansement for Lillestrøm til 3. runde i cupen. Storebror vant 5-1 i Lørenskog. Stabæk måtte ha ekstraomganger mot Moss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var Lørenskog som kom best i gang i 2.-rundekampen mot LSK.

Riki Alba sendte 3.-divisjonslaget i ledelsen da det var spilt åtte minutter. Alba fyrte av et langskudd fra rundt 20 meter, og Lillestrøms keeper Matvei Igonen slo ballen i mål via tverrliggeren.

11 minutter senere utlignet Lillestrøm etter et selvmål. Et innlegg fra Erling Knudtzon ble sklidd i mål av Lørenskogs Tobias Skjelle Paulsen.

Seks minutter ut i 2. omgang gikk Lillestrøm opp i 2-1. Simen Rafns innlegg ble stanget i mål av 18 år gamle Erik Tobias Sandberg.

JUBLET: Lillestrøms Fredrik Krogstad gratuleres etter sin scoring under kampen mellom Lørenskog og Lillestrøm i 2. runde av cupen på Rolvsrud stadion.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
JUBLET: Lillestrøms Fredrik Krogstad gratuleres etter sin scoring under kampen mellom Lørenskog og Lillestrøm i 2. runde av cupen på Rolvsrud stadion. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Foto: Braastad, Audun

– Det var veldig, veldig deilig å få inn det målet der. Det var veldig gøy å score. Det er gøy å spille sammen med de beste guttene, og det var veldig gøy å få en kamp fra start. Men jeg skulle gjerne sett at vi gjorde det litt mindre spennende. Etter pause løsnet og da rodde vi det i lang, sa en fornøyd LSK-debutant Erik Tobias Sandberg til NRK.

3-1 kom ved Aleksander Melvis. Igjen var det Simen Rafn som var nest sist på ballen etter et fikst frisparktrekk. Fredrik Krogstad satte inn 4-1 med venstrefoten. Kveldens flotteste scoring kom noen minutter før full tid. Innbytter Erik Brenden sendte ballen i nota fra nærmere 25 meters hold.

Stabæk måtte ha ekstraomganger
Det måtte spilles ekstraomganger for å kåre en vinner i oppgjøret mellom Moss og Stabæk i den andre cupkampen torsdag kveld.

Moss hadde flere muligheter til å score på den humpete banen på Melløs, men var ikke effektive nok.

Det var imidlertid Stabæk da Franck Boli fikk muligheten etter 112 minutters spill.

Han dukket opp i feltet etter et innlegg fra Jeppe Arctander Moe, og sørget for 1-0-seier til Stabæk. Dermed ble det ingen cupbombe på Melløs.

Onsdag røk som kjent Eliteserie-lagene Molde og Sandefjord ut av cupen.

(©NTB/TV 2 Sporten)