Ruud feid til siden av nr. 14 i verden

Casper Ruud (19) yppet seg mot spanjolen Roberto Bautista Agut (30), men endte opp med å bli et nummer for liten i 2. runde av ATP-turneringen i München.

Casper Ruud i matchen mot Roberto Bautista Agut. Foto: Angelika Warmuth

Ruud spilte bra tennis i det første settet, men et par uheldige valg på tampen gjorde at Agut vant settet 6-4. I annet sett fortsatte Agut å styre kampen og vant 6-3. Kampen var avgjort etter i underkant av én og en halv time.

Det gikk til tider litt vel fort for Ruud, som likevel fikk vist fram at det bor mye i ham med tanke på fortsettelsen. Ruud vartet opp, med fin tennis ved flere anledninger.

Det var ikke overraskende at Agut viste seg som den beste av de to.

Agut er ranket helt oppe på 14. plass i verden, mens Ruud er på 193. plass. Det var ikke mange feil Agut gjorde i løpet av kampen.

Casper Ruud tok seg til 2. runde gjennom 7-6, 6-3 mot rumeneren Marius Copil i 1. runde.