tok over hele showet:

Thomas og Harald forteller hva som skjedde før det bisarre Bieber-intervjuet

Thomas og Harald glemmer aldri da Justin Bieber skapte overskrifter verden over etter den famøse konserten og intervjuet i Senkveld.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

11. mai er det slutt for «Senkveld med Thomas og Harald». Etter femten år på lufta har de sending for siste gang og talkshowvertene takker for seg.

Lørdag kronet de Senkveld-karrieren med hedersprisen under Gullruten.

– Dette er helt vilt! Dette så jeg virkelig ikke komme, utbrøt en tydelig preget Thomas Numme til TV 2.

Bieber på besøk

Thomas og Harald har intervjuet en rekke superstjerner i årenes løp og en av den de husker aller best er Justin Bieber

I januar 2016 gjestet den amerikanske superstjernen Senkveld-gutta og det ble et sterkt minne for Thomas Numme og Harald Rønneberg.

– Rar dag på jobben

Først var Justin Bieber gjest i «Senkveld»-studio. Deretter skulle han entre scenen og synge fem-seks låter for 1000 fans, håpefulle beliebers som TV 2 hadde invitert til Chateu Neuf i Oslo.

– Det var en utfordrende og veldig rar dag på jobben. Det er nok en av de største utfordringene vi har hatt i Senkveld, sier Harald Rønneberg til TV 2.

ROLLEBYTTE: Thomas og Harald lot Justin Bieber ta plass i proglarmleder-stolen. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures
ROLLEBYTTE: Thomas og Harald lot Justin Bieber ta plass i proglarmleder-stolen. Foto: Tor Gunnar Berland/Stella Pictures

Stressende oppførsel

Allerede ved ankomst i Nydalen i Oslo der TV-studio til Senkveld er, merket Thomas og Harald at Bieber oppførte seg merkelig og var stresset.

– Når man skal intervjue folk så er det en fordel at den man skal intervjue har lyst til å la seg intervjue. Det hadde ikke Justin Bieber den dagen, han hadde mest lyst til å synge, forteller Thomas Numme.

Beroligende peptalk

Thomas og Harald prøvde å redde situasjonen og har alltid hatt som motto i Senkveld at de skal opptré så godt de kan og være et godt vertskap. Men med Bieber var ikke dette lett.

Etter 10 sekunder i studio skjønte de at det ville bli vanskelig å korrigere Justin Bieber.

– Jeg hadde et øyeblikk rett før vi gikk i studio hvor jeg så han rett inn i øynene: «Jeg vet du er sliten, jeg vet det er mye som skjer, men dette kommer til å bli hyggelig». Da svarer han: «Det ser jeg frem til», forteller Harald.

Rart intervju

Det ble et svært ustrukturert og rart intervju og Justin Bieber tok over hele sendingen og startet å intervjue Thomas og Harald.

SKANDALE-KONSERT: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo. Foto: Heiko Junge/Scanpix
SKANDALE-KONSERT: Etter bare én låt rev superstjernen Justin Bieber av seg mikrofonen og gikk av scenen på Chateau Neuf i Oslo. Foto: Heiko Junge/Scanpix

Etterpå skulle han holde konsert på Chateu Neuf for fansen, men der ble det mer drama da Justin Bieber forlot konserten i sinne allerede under første låt. Tilbake stod utrøstelige fans og to måpende Senkveld-programledere.

Se det bisarre intervjuet i videovinduet over.

– Vi tenkte på fansen som ikke fikk oppleve han og følte litt ansvar for dem. Men vi fikk svar da han stakk etter «vannflaske»-episoden, avslutter Thomas Numme.

Se Liveshowet: Senkveld med Thomas og Harald på fredag, kl. 22.15.