SKAL SPILLE MESTERLIGA-FINALER: Sander Sagosen (t.v.) og Espen Lie Hansen kan møtes i kampen om Mesterliga-trofeet.
SKAL SPILLE MESTERLIGA-FINALER: Sander Sagosen (t.v.) og Espen Lie Hansen kan møtes i kampen om Mesterliga-trofeet. Foto: Ruud, Vidar

Lie Hansen fra konkurs til full fest i Champions League

Espen Lie Hansen fryktet å ikke få lønn i Midtjylland. Tre måneder senere er han klar for Champions League-sluttspillet med Nantes foran 20.000 tilskuere i Tyskland.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er litt kontraster fra krisen i Midtjylland og Final4 i Köln. Så jeg vil si det var et meget smart bytte, sier Lie Hansen til NTB.

Midtjyllands økonomi ble etter hvert pill råtten. Dermed ble spillerne fristilt i vinter. Håndballnomaden Lie Hansen valgte franske Nantes. Det ble et lykketreff.

Semifinalene i mesterligasluttspillet, som går siste helgen i mai, ble trukket onsdag. Paris Saint-Germain (med Sander Sagosen) møter Lie Hansens Nantes, mens Montpellier møter Vardar Skopje.

Tre av fire lag er franske, så håndballhegemoniet er solid plassert i Frankrike.

– Jeg har aldri spilt i Final4 i Köln og sett på kampene der for noen år siden. Så blir utrolig kult å kunne stå på gulvet i den syke hallen med 20.000 tilskuere, sier Lie Hansen.

– I et slikt sluttspill er alt mulig. Har du litt flyt i to matcher, står man med pokalen i hånden. Ofte er det outsidere som vinner i Köln. Så jeg håper det blir oss.

– Det hadde smakt deilig å slå Sander og PSG i en eventuell finale. Men først får vi se hvem vi møter i semifinalen, sier Espen Lie Hansen til NTB.

I juni spiller landslaget VM-kvalifisering mot Sveits. Det bør ende i enkel norsk seier og plass i sluttspillet Danmark og Tyskland neste år.