LAPPET SAMMEN I PAUSEN: Martin Skrtel fikk sydd fem sting i hodet i pausen av kampen. Så returnerte han til banen og hjalp laget til seier.
LAPPET SAMMEN I PAUSEN: Martin Skrtel fikk sydd fem sting i hodet i pausen av kampen. Så returnerte han til banen og hjalp laget til seier. Foto: Twitter.com/Fenerbahce

Tidligere Liverpool-spiller måtte sy i pausen – fullførte kampen med stygg skade

– Folkens, jeg har det bra, skriver Martin Skrtel (33) etter den blodige skaden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midtstopperkjempen Martin Skrtel forsterket sitt rykte som en fotball-hardhaus da han fullførte lørdagens Fenerbahce-kamp mot Kasimpasa med et stygt kutt i hodet.

Beroliger fansen

Den 33-årige slovaken med en fortid i Liverpool fikk en stygg flerre i hodet i en duell i den første omgangen. Han nektet likevel å forlate banen.

Skrtel fullførte den første omgangen, fikk sydd sammen såret med fem sting i pausen før han fullførte kampen, som Fenerbahce vant 4-1.

Den gule trøyen bar tydelige preg av den blodige skaden etter kampen. Da bar det videre til sykehus for Skrtel, som fikk ytterligere fem sting i hodet for å rette på skaden, skriver Daily Mail.

– Folkens, jeg har det bra. Takk for alle meldingene deres, skrev Skrtel på Instagram til sine følgere søndag.

Han la også ut bilder av seg selv med bandasje og netting på hodet.

Fenerbahce ligger på tredjeplass i den tyrkiske toppdivisjonen seks poeng bak ligaleder Galatasaray med tre runder igjen av sesongen.

Ekte hardhaus

Dette er ikke første gang hardhausen har gått ned for telling på fotballbanen.

For bare én måned siden svelget Skrtel tungen etter å ha blitt skutt i hodet med en ball i en landskamp mot Thailand. Heldigvis kom en lagkamerat løpende til og fikk tungen på plass igjen.

Også i løpet av de åtte sesongene han var i Liverpool ga Skrtel og fikk juling av motstanderne. I en cupkamp mot Blackburn måtte han ut på båre etter en duell med Rudy Gestede.

Mot West Brom etterlot Skrtel motstanderen James Morrison blodig etter å ha levert fra seg en albue.

I en Premier League-kamp mot Arsenal ble slovaken tråkket på hodet av Olivier Giroud. Han fullførte selvsagt kampen og sørget til og med for uavgjort med en scoring på overtid.

– Det var vondt, det var det, men det er sånt som skjer. Skader er en del av fotballen. Det går bra, sa Skrtel etter kampen.