IVRIG: José Mauricio dos Anjos slipper å ha på seg drakt på kamp. I hvert fall når kampene spilles etter at solen er gått ned. Foto: Instagram/@mauricio.flamengo
IVRIG: José Mauricio dos Anjos slipper å ha på seg drakt på kamp. I hvert fall når kampene spilles etter at solen er gått ned. Foto: Instagram/@mauricio.flamengo

José (33) tatoverte hele overkroppen med drakten til favorittlaget sitt

Jose Mauricio dos Anjos har et lidenskapelig forhold til Flamengo.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ikke uvanlig at fotballsupportere tatoverer favorittklubbens emblem på kroppen. Enkelte tatoveringer skyldes nok også tapte veddemål, men brasilianske José Mauricio dos Anjos har tatt det et skritt lenger enn de fleste.

33-åringen bestemte seg nemlig for å tatovere hele overkroppen sin med drakten til Flamengo.

Anjos har fått mye oppmerksomhet for den svart- og rødstripede drakten.

Han forteller at konen ikke var spesielt begeistret for ideen.

– Da jeg fortalte det til min kone spurte hun om jeg var sprø. Men vi satte oss ned og snakket om det. Hun mente folk ville ta på meg, baksnakke meg eller starte slåsskamp på grunn av tatoveringen. Hun var også bekymret for hva familien ville si. Konen min er også Flamengo-fan, men hun er ikke like ivrig som meg. Til slutt aksepterte hun det, sier han til Vice.

Tatoveringen dekker 40 prosent av kroppen til José Maurizio. Det tok 90 timer å bli ferdig med den. Prisen? 1900 kroner.

– Det var mange som sa at jeg ville føle smerte på ribbeina og i armhulene. Det var smertefullt, men ryggraden var det verste. Nakken og magen gjorde også vondt, men resten gikk fint, sier han.

Selv om han har tatovert hele drakten på kroppen har han fortsatt drakten utenpå.

– Ja, i hvert fall to ganger i uken. Jeg går alltid uten drakt hjemme, men ute går det ikke. En fersk tatovering bør ikke eksponeres for sollys, sier han.

Anjos har fått mange spørsmål om han også vil tatovere shortsen og sokkene på kroppen. 33-åringen har ingen planer om det, men sier at det kan komme en ny tatovering på leggen eller armen.