19-åringens eventyrlige skorpionscoring: – Du må prøve det for å klare det

Nyt et av de vakreste målene du kommer til å se i 2018.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Noen ganger bare stemmer det, og det gjorde det så til de grader for Newcastle Jets-spilleren Riley McGree (19) fredag.

Han leverte nemlig en solid kandidat til Puskás-prisen, FIFAs årlige kåring av det vakreste målet som er blitt scoret på planeten i løpet av det siste året.

Riley McGree var aldri en het kandidat til å havne på den listen, men etter en magiske skorpionscoring mot Melbourne City skal du ikke se bort fra at navnet hans blir å se neste gang kåringen skal gjennomføres.

Se det utrolig målet øverst!

Newcastle Jets lå under 0-1 da McGree kombinerte med en medspiller som vippet ballen opp for ham.

19-åringen lot seg ikke stresse av at ballen havnet bak ham. I stedet vartet ham opp med et helt eventyrlig skorpionspark som satte keeper fullstendig ut av spill.

Australske medier spør seg nå ikke overraskende om det er det vakreste målet som noen gang er scoret i landets A-league.

– Jeg tror jeg var litt heldig, innrømmer McGree til Fox Sports.

– Jeg hadde momentum på vei fremover, og jeg måtte bare svinge beinet mot ballen og så ble det slik at den gikk inn. Defintivt var det litt tilfeldig, men du må prøve det for å klare det, fortsatte 19-åringen, som er på lån til Jets fra belgiske Club Brugge.

Oppgjøret var semifinalen i sluttspillet, og Jets vant til slutt 2-1 og er klare for sluttspillfinale for andre gang i lagets historie.

I finalen møter de Sydney FC eller Melbourne Victory.