Dette gjør Cæsar-stjernene i dag

Slik går det med skuespillerne halvannet år etter at de sjekket ut fra hotellet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er halvannet år siden skuespillerne i Hotel Cæsar hadde sin foreløpige siste dag på jobb.

Men det er lite som minner om skuespill i den nye hverdagen til flere av Cæsar-stjernene.

Søkt jobb på hundekennel

– Nå har jeg søkt jobb i en hundekennel, faktisk. Det hadde vært kjempespennende å bevege seg i retning av hund, for det ligger mye mer penger i kjæledyrsegmentet enn i showbiz, ser det ut som, flirer Kim-Daniel Sannes, som spilte karakteren Storm Liland Anker-Hansen, til God kveld Norge.

– Man er priveligert hvis man får gleden av å leve skikkelig, skikkelig godt av skuespill, sier Sannes.

Fiskegrossist

Skuespillerkollega Kim Kolstad, kjent som Jens August Anker-Hansen, livnærer seg som fiskegrossist på fiskehallen ved Vippetangen i Oslo. I tillegg selger Kolstad miljøvennlige produkter på nett.

Sølje Bergman hoppet inn i rollen som Ninni Anker-Hansen i 2015. Til God kveld Norge forteller hun nå at hun holder på med en helt ny utdannelse.

– Jeg driver med en tv-serie, dokumentar og skriver. Jeg også begynt på en helt ny plattform, for jeg er så glad i å formidle, snakke og kommunisere med mennesker – så jeg har begynt på en coach-utdannelse.

Beintøff bransje

Rudy Claes, som mange kjenner som Eva Rosenkrantz, har fortsatt som skuespiller, og holder nå mikroteater hjemme i stuen til folk.

– Ideén er sånn at vi flytter teateret ut av teaterhuset og hjem til folk, forklarer hun.

Flere av de mest profilerte ansiktene fra Hotel Cæsar jobber i dag primært som frilansskuespillere, og Claes legger ikke skjul på at det er en beintøff bransje.

– En frilanser må alltid ha flere bein å stå på, så derfor tar jeg også konferansieroppdrag, voicer, og har andre filmprosjekt, avslutter hun.

Se God kveld Norge lørdager klokken 22.15 på TV 2 og TV 2 Sumo.