TOPPBLOGGER: Her er Caroline Berg Eriksen fotografert under Vixen Blog Awards i 2017.
TOPPBLOGGER: Her er Caroline Berg Eriksen fotografert under Vixen Blog Awards i 2017. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Caroline Berg Eriksen er med i neste sesong av Bloggerne

To nye bloggere dukker opp i den niende sesongen av TV 2-dokuserien.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I høst er det klart for den niende sesongen av dokuserien Bloggerne på TV 2, og nå avsløres det hvilke profiler som er med:

Caroline Berg Eriksen (31) og Stina Bakken (24) er sesongens nykommere.

I tillegg får seerne gjensyn med Kristine Ullebø (21), Anniken «Annijor» Englund Jørgensen (21), Anne Brith Davidsen (42) og Jørgine «Funkygine» Vasstrand (28), samt ekteparet Julianne Nygård (27) og Ulrik Kvalheim Nygård (38).

Tusenvis av lesere

Caroline Berg Eriksen startet å blogge under navnet «Fotballfrue» i 2009. De siste ti årene har vært en av Norges mest leste bloggere, med omtrent 30.000 daglige lesere.

Hun lover at i Bloggerne vil TV-seerne få bli med helt bak kulissene, og hun ønsker å vise frem en versjon av seg selv som det ofte er vanskelig å få frem på bloggen.

– Jeg håper seerne føler at de blir enda bedre kjent med den ekte Caroline og at de synes det er gøy å se litt hvordan ting fungerer bak fasaden, skriver hun i en e-post til TV 2.

Bloggeren er gift med den tidligere fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen (34), og sammen har de to døtre.

– Jeg lever en mildt sagt hektisk hverdag, og det kan bli fullstendig kaos med to hunder, to barn, Lars-Kristian, daglig trening, presse og promo, og mange gründerprosjekter i tillegg til bloggen, Insta og alt det andre, sier hun.

31-åringen forteller at hun tidligere har takket nei til å være med i den populære realityserien, men at hun nå følte at tiden var inne.

– Jeg tok meg tid til å se noen episoder før jeg takket ja, og jeg ble virkelig interessert da jeg så utviklingen som serien har hatt. Jeg synes virkelig Bloggerne er et bra realitykonsept, og jeg er stolt over å få være en del av det, sier hun.

EKTEPAR: Her er Caroline Berg Eriksen og Lars-Kristian Eriksen fotografert på Vixen Influencer Awards i februar i år. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
EKTEPAR: Her er Caroline Berg Eriksen og Lars-Kristian Eriksen fotografert på Vixen Influencer Awards i februar i år. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Har lenge drømt om å være med

Vi får også følge Stina Marie Bakken som står bak livsstilbloggen «Stina Blogg» i den niende sesongen. 24-åringen er forlovet med skuespiller og heavy metal-vokalist Per Fredrik Åsli (32), bedre kjent som PelleK.

Bakken begynte å blogge da hun var 17 år gammel, og de siste årene har hun også drevet sin egen YouTube-kanal.

– Dette er jo helt nytt for meg, så jeg er veldig spent på hvordan det blir å dele livet mitt på denne måten. Men som alt annet som er nytt, tar jeg det på strak arm, skriver Bakken i en e-post til TV 2.

Hun forteller at hun ble veldig glad da hun fikk tilbudet om å være med i dokuserien.

– Bloggerne er et TV-program jeg alltid har sett på. Jeg har alltid hatt lyst til å være med for å kunne dele enda mer av livet mitt på en måte som man kun kan gjøre sammen med Bloggerne-teamet, sier hun.

24-åringen er klar for å dele det meste med kameraene.

– På bloggen min prøver jeg alltid å holde en positiv tone, og jeg legger mer vekt på overfladiske og koselige ting. Men livet går jo opp og ned, og på Bloggerne kommer jeg til å vise hele pakka. Det er nok mange som lurer på hvordan livet mitt egentlig er, og det får de se nå, sier hun.

NYE PROFILER: Stina Bakken og Per Fredrik Åsly var til stede på premierefesten til den åttende Bloggerne-sesongen i mars.
NYE PROFILER: Stina Bakken og Per Fredrik Åsly var til stede på premierefesten til den åttende Bloggerne-sesongen i mars. Foto: Espen Solli/TV 2

Anna og Marna slutter
​Anna Rasmussen (21) og Marna Haugen Burøe (36) blir ikke med videre i Bloggerne.

– Vi vil rette en stor takk til Anna «Mamma til Michelle» Rasmussen og Marna «Komikerfue» Haugen Burøe for det fine samarbeidet gjennom mange sesonger. De har begge tatt seerne med på en lang og innholdsrik reise gjennom Bloggerne, sier TV 2s programredaktør Jarle Nakken i en pressemelding.

Rasmussen har vært en del av dokuserien de siste fem sesongene. Nylig skrev hun på sin egen blogg at hun synes det er trist at hun ikke får være med videre i Bloggerne, og at det var TV 2 som ikke ønsket å ha henne med videre.

Haugen Burøe har vært med i syv sesonger av Bloggerne. Hun og familien har vært med helt siden dokuserien startet opp i 2014, med unntak av én sesong hvor de tok en pause.

Se de siste episodene av sesong åtte av Bloggerne på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo mandag til torsdag. ​​

.