INGEN SKAL HEDRES: Stephen Ireland og Stoke klamrer seg til håpet om å beholde Premier League-kontrakt. Derfor avlyses nå sesongens spiller-festen.
INGEN SKAL HEDRES: Stephen Ireland og Stoke klamrer seg til håpet om å beholde Premier League-kontrakt. Derfor avlyses nå sesongens spiller-festen. Foto: Ed Sykes

Stoke avlyser sesongens spiller-kåring

Klubben mener det er upassende å hedre spillerne etter en begredelig sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingen grunn til å finne frem dressen og penskoene for Stoke-spillerne.

Telegraph skriver nemlig at klubben har besluttet å avlyse den årlige festen som markerer at sesongen går mot slutten, og hvor også lagets beste spiller blir kåret. Stoke-ledelsen skal ha fått støtte av manager Paul Lambert i avgjørelsen ettersom de mener det er upassende ut fra klubbens situasjon.

Med bare tre kamper igjen av sesongen står Stoke i alvorlig fare for å rykke ned til Championship etter ti sesongen på øverste nivå. The Potters ligger nest nederst på tabellen og har fire poeng opp til sikker plass.

Selv den største optimist vil se at det blir en nærmest umulig oppgave for Stoke.

Ikke nok med det. Til helgen venter brennhete Liverpool på Anfield i en kamp Stoke må ha tre poeng i. Deretter står Crystal Palace og Swansea for tur.

– Vi må vinne alle tre kampene. Det kommer til å bli vanskelig, men det er ikke matematisk umulig ennå. Vi må fortsette å kjempe og håpe på at vi plukker med oss poengene. Du vet aldri hva som kan skje i fotballen, sier Shawcross til Stokes hjemmesider etter 1-1-kampen mot Burnley i helgen.

Stoke har ikke dratt i land en trepoenger siden 20. januar i hjemmekampen mot Huddersfield - det er også Paul Lamberts eneste triumf siden han tok over for Mark Hughes fem dager i forveien.

Likevel vil Stoke stå ved sin managers side uansett om det blir nedrykk eller ikke. Skotten skal også være positiv til å fortsette selv om det skulle bli i Championship, men først klamrer man seg til håpet om fornyet Premier League-kontrakt.

– Guttene har gitt oss alt for å prøve å snu dette, og vi er fremdeles med i kampen. Det er vanskelig, men vi kommer ikke til å gi opp, sier Lambert ifølge Stoke Sentinel.